През последните години стремежът към постигане на перфектната усмивка утвърди

...
През последните години стремежът към постигане на перфектната усмивка утвърди
Коментари Харесай

Dental Clinic Estetica: Усмивката за МИЛИОНИ е вече достъпна за всеки


През последните години стремежът към реализиране на съвършената усмивка утвърди естетиката като съществена част от стоматологията. За това ние от Дентална Клиника Естетика освен ще Ви напомним какъв брой е значимо да се усмихвате, само че и ще Ви предложим действителни решения и самостоятелен метод, които да Ви оказват помощ да разкриете Вашата лична, неповторима и красива усмивка. Тази, която ще Ви разреши да изразите себе си и да се наслаждавате на огромните и дребни удоволствия без болежка, дискомфорт или терзание.


Дентална клиника Естетика отвори порти през 2015 година, с цел да предложи на своите пациенти най-голям стандарт и качество на услугите в региона на естетичната стоматология, протетика, ендодонтия, детска дентална медицина, имплантология и орална хирургия. При нас ще намерите съответно решение за всички проблеми, свързани с оралното здраве, както и самостоятелен метод за най-хубави резултати. Съчетана с новаторските способи и одобрени техники, тази композиция Ви подсигурява безупречни и дълготрайни решения на всички проблеми, свързани със здравето на устната празнина.

 От самото раждане до юношеска възраст, детските зъби и венци изискват специфични грижи. В Дентална Клиника Естетика отделяме изключително внимание на ранното идентифициране на евентуални проблеми и използване на превантивни ограничения, с цел да предотвратим възможни затруднения и избегнем по-сериозно лекуване на зъбите в по-късен стадий. Насърчавайки детето да посещава постоянно детски доктор по дентална медицина за профилактични прегледи, ще възпитате у него отговорност и позитивно отношение, тъй че когато има проблем по-късно ще знае, че може да разчита на своя другар – зъболекаря от детството. Заповядайте в Dental Clinic Estetica!

 Едни от най-често срещаните признаци като спонтанна остра болежка, продължителна сензитивност от топло и/или студено, дискомфорт при допиране и дъвчене, за съжалeние са едни и от най-неглижираните. В продължение на години, кореновото лекуване се считаше за мъчително и биваше отлагано. 

Но не и през днешния ден, тъй като ние от Dental Clinic Estetica предлагаме на нашите пациенти качествено и точно ендодонтско лекуване. Чрез което резервираме оптимално естествените зъби, предотвратявайки възпалението да доближи до нервите в центъра на зъба и облекчавайки мощния дискомфорт.


Оборудването е с най-съвременна техника, употребена в денталната медицина, подкрепя обезпечаването на първокачествена дентална помощ. За Вашия комфорт, ние Ви предлагаме комфортен и съвременен интериор. В нашата процедура ние не вършим компромис с качеството на услугата, по тази причина използваме единствено новаторски и ефикасни способи, както и материали от последно потомство за безболезнено решение на проблемите в устната празнина.

 При нас ще получите отговор на всички въпроси, свързани с денталното здраве. Доверете се на младия деятелен екип, който слага Вас, Вашето здраве и комфорт преди всичко. Нашият екип Ви предлага нужния професионализъм, уместност и внимание към детайла, с цел да си възвърнете спокойствието и увереността от здравите зъби и красива усмивка .
Свържете се с Нас
Не се колебайте да се свържете с нас когато и да е, когато имате потребност от съвет или консултация.

Телефон: 0889 929 441

Спешни случаи: 0889 744 955

E-mail: [email protected]

Адрес: ул. „ Опълченска “ 10, 9002, Варна

Отзивчивите рецепционисти на Дентална Клиника Естетика ще отговорят на всички Ваши запитвания и ще Ви запишат комфортен час, в който да можете да посетите клиниката.



Нашите стоматолози ще Ви насочат към най-подходящия за Вашия случай експерт в клиниката. Можете да се свържете с нас и като ни изпратите имейл на [email protected] Ние ще се свържем с Вас при първа опция, с цел да обсъдим Вашия случай и да Ви предложим съответен отговор съгласно съответната обстановка.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР