През последните години романтичните филми се оказаха леко пренебрегван жанр,

...
През последните години романтичните филми се оказаха леко пренебрегван жанр,
Коментари Харесай

Очаквайте през 2024: 6 нови романтични филма, в които ще се влюбите тази година

През последните години сантименталните филми се оказаха леко подценяван род, като по-популярни се оказваха филмите за супергерои. Е, в последно време ползата към любовните истории на екрана се възроди и някои от най-популярните холивудски звезди се завърнаха към сходни планове.

Затова взехме решение, че е време да разберем кои са сантименталните комедии, на които можем да се насладим тази година.

„ Challengers “ („ Претендентите “)
Това е идна спортна сантиментална комедия с присъединяване на Зендая, Джош О'Конър и Майк Фейст. Режисиран от Лука Гуаданино, който стои зад „ Призови ме с твоето име “, „ Претендентите “ наблюдава историята на трима тенисисти, които са се познавали като младежи и се състезават в шампионат по тенис.
                             

Първоначално този филм трябваше да излезе през септември 2023 година, само че тази дата беше изместена няколко пъти поради стачката на сценаристите в Холивуд.

„ A Family Affair “ („ Семейна спекулация “)
В „ Семейна спекулация “ ще забележим Никол Кидман и Зак Ефрон. Това е историята на млада жена на име Зара, която работи като помощник на филмовата звезда Крис Коул, до момента в който Крис не се влюбва в майка ѝ.

 Никол кидман Getty/Gulliver

Филмът е режисиран от Ричард Лагравенезе, който е сценарист на „ Мостовете на Медисън “ и втората част на „ Омагьосана “. „ A Family Affair “ ще излезе през 2024 година в платформата Netflix.

„ Irish Wish ” („ Ирландско предпочитание “)
Тази идна фантастична сантиментална комедия с Линдзи Лоън в основната роля споделя за Мади Кели, която е влюбена в сгодения си най-хубав другар Джеймс Томас, изигран от Ед Спелиърс. Когато получава покана да стане шаферка на сватбата на Ед, тя би трябвало да се опита да преглътне възприятията си, с цел да участва на церемонията в Ирландия.
                             

Това ще бъде вторият филм на Лоън за Netflix след излизането на коледната комедия „ Falling for Christmas “.

„ It Ends With Us “
Това е идна сантиментална комедия на Джъстин Балдони, който е режисьор и на филмите „ На пет стъпки от теб “ и „ Облаци “. Тук следва да забележим прелестната Блейк Лайвли в ролята на Лили, която има вяра, че е намерила същинската обич с Райл. Въпреки това, когато мъчителен случай разсънва предходна контузия, тя би трябвало да реши дали единствено любовта им може да издържи.
                             

Нещата се усложняват още повече, когато в живота ѝ още веднъж се появява първата ѝ обич. Продукцията на „ It Ends With Us “ беше отсрочена заради стачката на сценаристите в Холивуд и филмът би трябвало да бъде пуснат през февруари 2024 година

„ The Idea of You “ („ Идеята за теб “)
Тази сантиментална комедия с присъединяване на Ан Хатауей и Никълъс Галицин е основана по едноименния разказ на Робин Лий. Солен е 40-годишна разведена майка, която по молба на някогашния си брачен партньор води 16-годишната им щерка на фестивала Коачела, само че нещата поемат неочакван поврат, когато зрялата жена стартира парещ романс с 24-годишния Хейс Кембъл, вокалистът на известна момчешка поп група.
                             

„ The Fall Guy “ („ Каскадьорът “)
Модерна акомодация на известния ефирен сериал от 80-те години на предишния век „ Каскадьорът “, в този филм ще се насладим на Райън Гослинг в ролята на дубльор, който се оказва безизходен в изгубването на своя двойник, изигран от Арън Тейлър-Джонсън.
                             

Във кино лентата взе участие и Емили Блънт като неговата някогашна другарка и режисьор на кино лентата, който се пробват да снимат.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР