През последните години подкаст предаванията набират все по-голяма популярност и

...
През последните години подкаст предаванията набират все по-голяма популярност и
Коментари Харесай

Spotify прави подкаст предаванията още по-добри

През последните години подкаст предаванията набират все по-голяма известност и са значима част от наличието на музикалните стрийминг платформи.
 The Joe Rogan Experience, Spotify и договорката, която Джо Роугън е сключил със стрийминг платформата за подкаста си
Колко милиона заплати Spotify за един от най-слушаните подкасти

Джо Роугън е получил солидна сума

Spotify към този момент ни потвърдиха, че знаят това чудесно, осигурявайки си екслузивните права върху подкаста на Джо Роугън.

Поредната стъпка, която Spotify прави в развиването на подкаст предаванията, е обвързвана с опцията да бъде добавено видео, в случай че такова е снимано, несъмнено.
 Снимка 345601

Тоест, в случай че желаеме да слушаме обичания си подкаст и да гледаме по едно и също време, всичко това може да се случи на едно място - в стрийминг платформата. За момента обаче се знае, че тази алтернатива ще бъде налични за някои излъчвания, а не за всички.

Сред тези, които ще има опция да се възползват от новата алтернатива, са Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast, The Morning Toast, Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay и The Rooster Teeth Podcast.
 Spotify и по какъв начин пандемията се отрази на стрийминг платформата
Как пандемията се отрази на Spotify

Какви са резултатите от първото тримесечие

Това, което би трябвало да създадем, е просто да си пуснем обичания подкаст и в случай че към него има и видео, то ще се започва автоматизирано. От Spotify твърдят, че звука и картината ще бъдат синхронизирани и няма да се получават дразнещи разминавания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР