През последните години липсват каквито и да е политики на

...
През последните години липсват каквито и да е политики на
Коментари Харесай

Спас Шуманов, ГЕРБ: Ще работя за Летище Пловдив

„ През последните години липсват каквито и да е политики на държавно равнище. Тази липса на цел при развиване на страната сложи в извънредно сложна обстановка българския народ. На дневен ред пред жителите породиха терзания по отношение на тяхното битие и опцията да посрещат своите ежедневни потребности. Българския народ не би трябвало да търпи повече лъжливи обещания и пророчества ” – тази безапелационна позиция изрази петият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив-град Спас Шуманов.

Според него продължаващата неприязън сред политическите партии и неналичието на разговор сред тях се отразява извънредно отрицателно върху цялото общество. Резултатът ще докара до в допълнение усложняваме на опасенията по отношение на бъдещето на България.

„ Важно е всички ние да осъзнаем бързо комплицираната обстановка, в която се намира страната след ръководството на „ Промяната “ и да създадем всичко допустимо да възстановим стабилността.

За да върнем вярата на жителите в държавността, би трябвало да предприемем неотложни ограничения, които да доведат до обновяване на стабилността в България. Политическите решения играят решаваща роля за пазарната логика на психиката и бъдещето на нашата страна. Не можем да допуснем повече България да бъде без държавно управление и функциониращо Народно заседание. За това би трябвало да правим всички нужни дейности за поддръжка на устойчивото развиване на нашата страна и да не допуснем  „ положителните сили “ да спрат още веднъж този развой ”, съобщи Спас Шуманов и добави:

„ Поставям си за цел да се боря за обезпечаването на нужните средства за развиване на Летище Пловдив. Всички ние би трябвало да осъзнаем, че летището е от значително значение за икономическото развиване на Пловдив и на цяла Южна България. Съоръжението има директно влияние върху стопанската система, като дава услуги на самолетните компании, които от своя страна реалокират пасажери и транспортират товари. Свободното придвижване и бързата съгласуваност са от изгода за жителите и бизнеса.

По време на своето малко ръководство на държавното сдружение съумях да привлека най-големите нискотарифни самолетни компании в Европа. През 2021 година бях освободен, защото държавното сдружение реализира резултати, надхвърлящи даже най-смелите упования на отрасловия министър. Оставих компанията в устойчиво финансово положение и с предстоящ напредък въз основа на контрактувани нови дестинации.

Бях уверен, че плануваният напредък може да се реализира от ниско квалифицираните фрагменти на „ Промяната “, само че по-късно осъзнах, че ръководството на растежа е извънредно комплициран развой и изисква висока подготовка и опит. В момента единственото държавно летище е оставено  на произвола на ориста и е с влошени финансови индикатори. Съществува действителен риск без интервенция на държавно равнище да бъдат изгонени самолетните компании. Ще направя всичко допустимо Летище Пловдив да  стане предпочитан стратегически план на българската страна.

През последните две години ръководещите демонстрираха надменност и неоснователна самонадеяност в своите дейности, които не откриха поддръжка в резултатите от тяхната икономическа политика. Поредица от неправилни решения докара до мъчителни последствия за популацията. Ние, жителите сме задължени да покажем решителност и да действаме, с цел да преустановим тези незаконни практики и да защитим България.

Няма рецепта за демокрацията, само че с цел да съществува, би трябвало да бъде защитавана. Обръщам се с апел към всички жители да излязат и да гласоподават на 2 април 2023 година с номер 2 в интегралната бюлетина коалиция ГЕРБ-СДС и персонална преференция 105 за Пловдив. Нека не забравяме, че бъдещето на България е в наши ръце ”, прикани Спас Шуманов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР