През последните години актрисата Гуинет Полтроу се превърна в бизнес

...
През последните години актрисата Гуинет Полтроу се превърна в бизнес
Коментари Харесай

Слабостите на Гуинет Полтроу

През последните години актрисата Гуинет Полтроу се трансформира в бизнес дама, а нейната уелнес и лайфстал марка Goop е много сполучлива. Нещо повече, актрисата постоянно раздава здравни и кулинарни препоръки онлайн.
 Гуинет Полтроу и здравословният й обяд
Гуинет Полтроу още веднъж раздава препоръки

Какво обядва актрисата

И тъкмо тъй като е известна със своя здравословен метод на живот, русокоската напряко ни обърка, откакто направи няколко непредвидени самопризнания.

48-годишната актриса приказва искрено за нездравословните си привички по време на карантината и сподели, че " изцяло е излязла от релси ". Гуинет призна, че през последната година е хапвала много паста, самун и други тестени произведения и " е пила алкохол седем вечери в седмицата ".

И въпреки и да не се е напивала, актрисата въпреки всичко е осъзнала, че не е изключително здравословно да се пият спиртни питиета всяка вечер, написа Mirror. Още повече, че един нездравословен табиет, води към различен. Пиенето я е предизвикало още веднъж да желае да пуши.

Звездата разкрива, че любовта ѝ към уискито е наследила от дядо си. Тя показа: " Обичам уискито и подготвям една фантастична напитка, наречена Buster Paltrow, която кръстих на дядо си. Това е страхотното уиски от киноа, което ми подготвят в дестилерия в Тенеси. Съчетавам го с кленов сироп и лимонен сок. Това е раят. "
 Гуинет Полтроу, пост-COVID синдромът и по какъв начин се оправя с следствията от ковид
Битката на Гуинет Полтроу с COVID-19 не е завършила

Какво се промени в живота й

Ето че даже кралицата на здравословния метод на живот има своите кръшкания и недостатъци. За някои нейни фенове, измежду които сме и ние, това звучи успокояващо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР