През последните години 51-годишната звезда се оттегли от актьорството, за

...
През последните години 51-годишната звезда се оттегли от актьорството, за
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу: Животът е много интензивен и адски динамичен

През последните години 51-годишната звезда се отдръпна от актьорството, с цел да се концентрира върху разнообразни бизнес планове, само че Гуинет призна, че животът ѝ към момента е " пъклен динамичен ".

Носителката на " Оскар " показа пред People: " Имах неправилната концепция, че ще мога да понижа малко оборотите. Но животът е доста натоварен. Той е пъклен динамичен ".

Наскоро Гуинет пусна на пазара good.clean.goop - нова линия артикули за грижа за кожата, тялото и уелнес, и признава, че това е начинание, което лишава доста време.

Холивудската звезда показа: " В момента се грижим за кожата си: " Почувствахме се увлечени от основаването на чисти, ефикасни артикули на по-достъпна цена за по-широка публика. В сектора го назовават " масстиж ". Обичам тази дума - сред " повсеместност " и " авторитет ". Така че ние се заехме да създадем това и беше толкоз занимателно ".

Гуинет призна, че е постигнала множеството си актьорски упоритости, преди да навърши 30 години. Филмовата звезда съобщи, че " не обича толкоз доста да играе ", съобщи БГНЕС.

Гуинет сподели пред SiriusXM: " Мисля, че когато удариш на камък, когато си на 26 години, и си човек, който се управлява от индикатори - който, почтено казано, не обича толкоз доста актьорството, както се оказва... аз се почувствах по този начин: " Ами в този момент кой би трябвало да бъда? Към какво се стремя? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР