През последните двадесет и пет години DDB София се наложи

...
През последните двадесет и пет години DDB София се наложи
Коментари Харесай

DDB София с ново име

През последните двадесет и пет години DDB София се наложи като рекламна организация, която дефинира развиването на рекламната промишленост в България. Стотици клиенти, акции и награди по-късно, пристигна време организацията да направи идната стъпка.

Считано от през днешния ден, DDB София ще одобри име, което отразява най-добре нейните полезности, упоритости и порив.

guts&brainsDDB ще продължи по същия път – този, който води към безкомпромисни и непредвидени решения за необятен набор от информационни и бизнес задания.

„ Винаги сме предложили първокласен брандинг и е разумно да се погрижим и за нашия. “, споделя Христос Папаполизос, Президент Югоизточна Европа и Оперативно-наблюдателно дело за DDB Европа. „ guts&brainsDDB отразява вродената непримиримост и корав темперамент на организацията, както и нейната космополитност. Географски обозначеното наименование DDB София към този момент не отразява нито едно от двете. guts&brainsDDB е и продължава да бъде горделив член на фамилията на DDB и дава образец по какъв начин цялата интернационална група е способна да гледа напред. “

„ Живеем във вълнуващи времена и не се заблуждаваме, че можем да предвидим какво крие бъдещето. Единственият метод да бъдем готови е да сме отдадени на личните си полезности и да влагаме в тях. Така ще осигурим непоклатимост за нас и нашите сътрудници. “ споделя Ангелос Парасхакис, Изпълнителен шеф guts&brainsDDB .

Редактор: Александър Коларов
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР