През последните два дни президентът Джо Байдън участва в доброволно

...
През последните два дни президентът Джо Байдън участва в доброволно
Коментари Харесай

Байдън е интервюиран в разследването на специалния прокурор на секретни документи, намерени в неговия дом, бивш офис

През последните два дни президентът Джо Байдън взе участие в непринудено изявление със специфичния прокурор Робърт Хър като част от следствието на секретни документи, заяви Белият дом в понеделник.

„ Президентът беше разпитан като част от следствието, ръководено от специфичния прокурор Робърт Хър “, написа в изказване в понеделник представителят на офиса на юриста на Белия дом Иън Самс. „ Доброволното изявление беше извършено в Белия дом в продължение на два дни, неделя и понеделник, и завърши в понеделник. “

„ Както казахме през цялото време, президентът и Белият дом си сътрудничат с това следствие и както беше подходящо, предоставихме съответните актуализации обществено, като сме допустимо най-прозрачни, съобразени със отбраната и запазването на целостта на следствие “, продължи Самс, като насочи спомагателни въпроси към Министерството на правораздаването.

Говорител на Hur, който управлява следствието на Министерството на правораздаването на секретни документи, открити в дома и някогашния персонален кабинет на Байдън, отхвърли коментар пред CNN.

Интервюто е било планувано преди седмици, съгласно осведомен.

Президентът имаше лек обществен график в неделя и понеделник без обществени събития и репортерите бяха известени относително рано, че Байдън няма да има обществени изяви. В понеделник президентът се срещна с представители на администрацията по отношение на боевете в Израел сутринта и беседва със съдружниците следобяд.

Тази история е настояща и ще бъде обновена.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР