През последните два дни допуснахме хаос при реакциите на бомбените

...
През последните два дни допуснахме хаос при реакциите на бомбените
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Гласуването с хартиена бюлетина ще върне около 200-300 хиляди души в сравнение с предходните избори

" През последните два дни допуснахме безпорядък при реакциите на бомбените закани. Едни учебни заведения извършиха инструкциите, затвориха постройките, пуснаха учениците и ревизираха за бомба. Други шефове поеха риска да продължат образователните занятия ", сподели проф. Михаил Константинов пред Нова телевизия.

" Това, което би трябвало да се направи е да се съберат всички виновни институции в страната, дружно с ЦИК, и да се изготви явен и къс протокол по какъв начин ще се работи единно при положение на бомбена опасност по време на изборите, и да е ясно кой поема отговорността ", сподели той.

По негови думи шансът да има бомба е дребен, само че в случай че има взривно устройство резултатът ще бъде унищожителен.

Константинов счита, че гласуването с хартиена бюлетина ще върне към 200-300 хиляди души спрямо предходните избори.

„ Коалицията към ГЕРБ-СДС има по-голям късмет за сформиране на кабинет, тъй като оставиха повече отворени порти. От другите чуваме единствено „ или сме първи, или нищо “. Трябва да се направи съществено изпитание, нямаме право да си играем повече със ориста на България “, приключи той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР