През последните дни управленската коалиция отново е разтресена след изцепките

...
През последните дни управленската коалиция отново е разтресена след изцепките
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров: Мръсните игри на патриотарите нямат край!

През последните дни управническата коалиция още веднъж е разтресена след изцепките на вицепремиера Валери Симеонов по адрес на премиерa Бойко Борисов. Този път мотивът е втория кабинков въжен превоз на Банско.

BNews потърси за коментар Димитър Байрактаров, като човек, който познава добре игрите на вицето Симеонов.

BNews: Г-н Байрактаров, по какъв начин ще коментирате последните дейности на вицепремиера Валери Симеонов по адрес на премиера Борисов?
Д. Байрактаров: Аз към този момент съм коментирал неговата политическа просвета, тъй че това би изглеждало на държание на човек с ниска просвета. Неслучайно споделям би изглеждало! Защото в този случай става дума за доста съществени ползи и за доста съществени комисиони!
BN: Пред обществото се излагат причини за създаване на втори кабинков въжен превоз на Банско!
Д.Б: Удобна теза, нали, а и притегля вниманието. Аз съм скиор по обучение! От четиригодишна възраст съм на ски. Първото огромно съревнование в живота ми беше точно в Банско през далечната 1976 година Сега се пробвам да си показва Красимир Каракачанов и Валери Симеонов на ски. Не желая да си ги представям по какъв начин ще наподобяват със ски по пистата! Та внезапно тези двама ски фенове станаха най-големите радетели за развиването на ски туризма. Вие вярвате ли на тази теза?
BN: Вие кажете в какво се показват вашите подозрения? Вече казахте, че става въпрос за огромни ползи?
Д.Б.: Вижте, експлоатирането на тезата за втория кабинков въжен превоз има напълно друга цел. В региона на Банско и Разлог сега са заровени стотици милиони евра, които всеки ден губят своята стойност. Разходете се в този регион и ще се уплашите, когато видите какъв брой доста пустеещи хотели
са издигнати, както жилища за обмен. Гледката е страшна. Битката е размера на комисионите. В този случай колкото повече звук се подвига, толкоз по-голям е комисиона.
BN: Искате да кажете, че повдигането на звук ще увеличи съществено интереса към тези парцели за стотици милиони евра? Това не е ли добре?
Д.Б.: Добре е, когато се случва по разпоредбите на пазара. В случая допускам, че едни тарикати с власт просто желаят да си покачат цената като брокери. А тези, които са заровили многото милиони са подготвени да си платят, в противоположен случай просто ще изгубят всичко.
BN: Каква е ролята на премиера Борисов?
Д.Б.: Според мен той е усетил цялата тази игра и просто не желае да се замесва в мръсотията. По този метод обърква проектите на комисионерите и те стартират да си изпускат нервите. Борисов знае, че този заможен балон, който в този момент надуват доста скоро ще се спука и тогава негативите ще са
доста съществени за България. Да ви напомням ли по какъв начин се спука балона с английските клиенти? Най ми е елементарно да им напомня на патриотарите кои бяха чести посетители на Каракачанов и Симеонов.
BN: Но Валери Симеонов насочи доста остри реплики по адрес на премиера! Как ще продължат взаимната си работа?
Д.Б.: За следващ път разиграват изтъркания номер за "доброто и неприятното ченге "! Запомнете, в този момент Каракачанов ще пообиколи медиите и пред баджак публицистите напоително ще изяснява по какъв начин всичко е наред, по какъв начин едни са по-емоционални и по какъв начин се показват по-рязко, само че, видите ли, те по тази причина са разнообразни хора от разнообразни партии. Ако Валери Симеонов беше толкоз афектиран и даже не желае да вижда премиера Борисов, просто можеше да си подаде оставката. Сигурен съм, че милиони български жители щяха да се радват, че се маха. Аз обаче мисля, че в този момент той потрива предостатъчно ръце и чака коледните дарове.Това е картината!
BN: Благодарим Ви господин Байрактаров! Отново представихте един ексцентричен взор върху обстановката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР