През последните дни нямаше ясна информация от страна на държавата

...
През последните дни нямаше ясна информация от страна на държавата
Коментари Харесай

Д-р Петър Москов: С коронавирус у нас ще се заразят 5 милиона души

" През последните дни нямаше ясна информация от страна на страната към обществото какво се случва. Нямаше явен проект за деяние. В такава обстановка и обществото не се усеща решително в своите дейности. "  

Така коментира  ограничения те против разпространяването на  ковид а у нас някогашният здравен министър доктор Петър  Москов , предава bTV.

Една рецесия се овладява с рационална информация, поднесена по метод, по който хората я схващат, а не рано заран да ни се изяснява какво се случва в Словения, добави той, визирайки брифингите в 8 ч. на Националния действен щаб, написа dunavmost.com.

Според  Москов  през миналите две седмици сме били очевидци на объркана връзка от страна на обществените представители на страната. „ Ще сядаме в театрите през ред, през днешния ден ще ги отворим, на следващия ден ще ги затворим “, даде образец някогашният здравен министър.

Той прикани да се изясни човешки на хората за какво има потребност от изключително състояние и съпътстващите го  ограничения  точно в този миг.

„ С  ковид  у нас ще се заразят 5 млн. души, 80% ще го прекарат безсимптомно, 10%-15% като лека сезонна зараза и сред 5% и 10% ще имат потребност от  лекуване  в болница, някои в интензивни клиники, и всички в изискванията на  изолираност . За  България  това са 300 хиляди души. Няма здравна система по света, която да може да одобри 5% от популацията си в болница в  изолираност Мерки те са, с цел да не се стигне до това състояние “, изясни доктор Петър  Москов .

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР