През последните 32 години у нас се промени само купесто-дъждовната

...
През последните 32 години у нас се промени само купесто-дъждовната
Коментари Харесай

Възможният коментар: Събитията през погледа на Шкумбата

През последните 32 години у нас се промени единствено купесто-дъждовната облачност. Да, но не ще каже някой, цените също се трансформират – порастват стремително нагоре и заради огромния интерес този развой продължава.

Каква е обстановката в този момент?

Анонимни учени от Пирдоп разгласиха научно проучване, съгласно което междинната заплата у нас е доста добра, само че е рядко срещана.

След настояванията за оставки в Енергетиката и инспекциите на ДАНС, Енергото възрази, че няма никакво нарастване на тока и той си остава 220 волта. Тоест, в случай че не ползвате електричество и парно, цените са им естествени.

От Националната Агенция по приходите направиха публично изказване, че хората преднамерено стартират ниско платена работа, с цел да не заплащат високи налози.

По тематиката COVID-19

Ако се пусне слух, че имунизациите срещу Коронавирус пазят от уроки и магия, то единствено след 3 дни България ще излезе преди всичко по % на имунизирани.

А учените от Българска академия на науките създадоха българска ваксина, която лекува от другите ваксини.

Пандемията докара до ново равнище на Еволюцията на Човечеството – появи се Домосапиенс!

В Международен проект Хот-дог новините са следните:
В Китай завърши преброяването на популацията, почнало през 1915 година.Комисиите за изясняване на историческото минало сред Република България и Република Северна Македония най-накрая стигнаха до консенсус, че Миле Попйорданов от песента " Болен ми лежи Миле Попйорданов " не е бил болен от Коронавирус.В Северна Македония през вчерашния ден отрязаха 300-годишен дъб, тъй като се съмнявали, че има български корени.В Гърция бе гласуван нов закон: До всяка гръцка спалня да има и по 1 стол, с цел да може гъркът, като се наспи да стане, да седне и да си почине.
А у нас предстоят следващите избори драги фенове края на краищата се оказа, че в България би трябвало да се гласоподава за нов Народ – остарелия се побърка и няма никаква логичност заплатите в Народното събрание да са по-високи от другите театри.

На тото фишовете има едни квадратчета долу в дясно, а на тях написа – абонамент, т.е. можете да отбележите за какъв брой тиража желаете да важи фиша, та да не се разкарвате отново до пункта на тотализатора. Предлагаме на ЦИК да постави на бюлетината подобен абонамент, с цел да не се върви толкоз постоянно до учебните заведения, с цел да гласуваме. Аз бих се абонирал за 10 тиража, т.е. избори, щото нещата може да продължат по този начин още 2 – 3 години.

Ако Земята е Лудницата на Вселената, то България е нейния Изолатор!

Шкумбата предложения всички на премиерата на комедийния му театър " Луд за отвързване " с присъединяване на гостенката от Куба - Сарай Диас; танцов отбор – " Русалии " от град Петрич; Музикалната групировка " Точка БГ " и още доста много посетители, които резервира в загадка. Заповядайте на 06 Октомври от 19.30 ч. в зала 1 на НДК при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР