През последните 15 години художествената гимнастика ни е дала много

...
През последните 15 години художествената гимнастика ни е дала много
Коментари Харесай

По-хубаво и от златен олимпийски медал - голямата новина на Мадлен Радуканова

През последните 15 години художествената гимнастика ни е дала доста повече мотиви за горделивост, от който и да е различен спорт. А триумфите в другите надпревари на девойките от националния тим са ни изправяли на крайници не един и два пъти.
 Мадлен Радуканова и Божидар Темелков вършат огромна крачка
Следваща огромна крачка за Мадлен Радуканова

С какво се похвали гимнастичката в обществените мрежи

Може би най-запомнящият се бе, когато през 2020 година Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова завоюваха първия в историята на българската художествена гимнастика златен орден от Олимпийски игри.

И въпреки диамантените девойки, както ги назовават, да записаха имената си в историята на българската художествена гимнастика със златни букви, през 2021 година пристигна краят на професионалната им спортна кариера. В персонален проект обаче в живота им занапред следва да се случват нови и вълнуващи неща. 

Типичен образец за това е Мадлен Радуканова, която в края на юли се похвали, че тя и половинката ѝ Божидар Темелков са в очакване на първата си рожба дружно. В началото на 2024 година пък към този момент са станали родители на момиченце. 

Това научаваме от гордата майка, която не пропусна да показа радостната новина в обществените мрежи със своите почитатели. Под фотография на три ръчички - на мама, баща и дребната им принцеса, тя написа: " Карин. 03.01.2024 година ", с което ни разкрива по какъв начин се споделя щерка ѝ и по кое време е родена.  
 Мадлен Радуканова, Samsung Galaxy Z Flip4 и по какъв начин минава един ден на олимпийската медалистка
Как Мадлен Радуканова прави натовареното си всекидневие по-гъвкаво

Олимпийската медалистка за живота след надпреварите, за планирането на всекидневието и по какъв начин новият Samsung Galaxy Z Flip4 ѝ оказва помощ във всичко

За няколко часа фотографията събра хиляди лайкове и десетки мнения от близки и почитатели на гимнастичката, които ѝ пожелаха Карин да пораства здрава, мощна и сполучлива - също като майка си. Прекрасен старт на 2024 година бихме споделили ние.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР