През последните 10 години в специалните служби упорито се говори,

...
През последните 10 години в специалните служби упорито се говори,
Коментари Харесай

Николай Радулов: От 10 г. всеки назначен шеф в спецслужбите е бил на интервю при Пеевски

" През последните 10 години в специфичните служби настойчиво се приказва, че няма назначен човек на управителен пост, без да е минал преди този момент на изявление с Делян Пеевски ", съобщи през бТВ в петък специалистът по сигурност проф. Николай Радулов, който сега е член на партията на Слави Трифонов " ИТН ".

По думите му дълги години ще има последици от това, че в специфичните службите са били назначавани правилни, само че некадърни хора.

За уволнените от служебното държавно управление шефове на специфичните служби Радулов сподели:

" Изведнъж се оказа, че са страшни борци против съветския шпионаж. Съвсем скоро ще се разбере дали в действителност е по този начин. За да се работи по какъвто и да е било разузнавач, в службите остават следи. Много ми е забавно да схвана и ще схвана какви разработки има във връзка с тези няколко нещастни хорица, които заловиха с преписки от вестници – " доста съществени шпиони ". Ръководителят им беше наименуван резидента от прокуратурата, с цел да му се придаде значимост. Резидент е най-старшият началник в разследващата работа ", разяснява още специалистът по сигурност.

" Много ми е забавно какви и какъв брой разработки има във връзка с АЕЦ " Белене ", тъй като там загубихме милиарди, за съветското въздействие и съветските шпиони във връзка с този водопровод – Балкански, Турски или какъвто ще да е, който се строеше от съветски и украински компании, охраняваше кой знае за какво на българска територия от съветски служби ", сподели още проф. Радулов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР