През последната година в условията на световна пандемия в Австралия

...
През последната година в условията на световна пандемия в Австралия
Коментари Харесай

Защо Мат Деймън го отнесе

През последната година в изискванията на международна пандемия в Австралия не стопираха да се снимат филми. Десетки холивудски артисти и продуценти летяха до там, с цел да вземат участие в снимането на продукциите. Сред тях са Зак Ефрон, Натали Портман, Крисчън Бейл, Крис Прат, Люк Еванс и доста други.
 Зак Ефрон, Gold и филмът, който ще изправи артиста на ръба на оцеляването
Ще оцелее ли Зак Ефрон самичък в пустинята

Gold ще изправи артиста на ръба на оцеляването

В момента в Австралия е артистът Мат Деймън за фотосите на кино лентата Thor: Love and Thunder ( " Тор: обич и гръмотевици " ), в който ще вземат участие още Крис Хемсуърт, Натали Портман и Крисчън Бейл.

Мат Деймън обаче е подложен под строга карантина със брачната половинка и трите им дъщери. Причина за това са множеството обвинявания в страната по адрес на холивудски звезди, които нарушават противоепидемичните ограничения на австралийските управляващи.

Те не съблюдават условията за изолираност и попадат в обективите на папараци, като провокират отвращение у австралийците с държанието си, написа Daily Mail, като се базира на публикация в The Sydney Morning Herald.

Според изданието пристигналият предходната седмица в Сидни петдесетгодишен артист и фамилията му са изолирани в частен дом в Байрън Бей, Нов Южен Уелс. Там те ще бъдат под наблюдението на лекари, които ще наблюдават здравословното им положение и ще управляват спазването на разпоредбите на карантината.
 Том Круз, „ Мисията невъзможна 7 “ и киностудиото на територията на секретна военна база
Том Круз хвърля милиони в секретна военна база

Да забележим този път какво ще стане

„ Толкова съм разчувствуван, че Австралия ще е дом за мен и фамилията ми през идващите няколко месеца ", сподели Деймън в изказване. „ Австралийските кино екипи са международно известни със своя професионализъм, тъй че 14-те дни карантина ще си заслужават “, разяснява артистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР