През последната година OnlyFans доби такава популярност, че вече едва

...
През последната година OnlyFans доби такава популярност, че вече едва
Коментари Харесай

Рапърка спечели $1 милион от OnlyFans за рекордно кратко време /снимки/

През последната година OnlyFans доби такава известност, че към този момент надали има човек, употребяващ интернет, който най-малко да не е чувал за уеб страницата.
Най-малкото поради многото спортистки, които взеха решение, че продавайки свои фотоси и клипове, предопределени за възрастни, ще изкарват доста повече пари. И най-малко настояват, че това в действителност е по този начин.
Рапърката Bhad Bhabie пък твърди, че напряко е превъртяла интернета с профила си в OnlyFans. В Instagram, 18-годишната американка разгласява фотография, от която се виждат постъпленията в сметката ѝ от уеб страницата.
Става дума за над 1 милион $, които Bhad Bhabie твърди, че е проработила за... шест часа. Направо ни падна шапката. Според Variety рапърката таксува клиентите си по 23.99 $ за месец.
От оповестената информация се вижда, че точно по-голямата част от този милион идва от платени абонаменти. А останалата се добавя от бакшиши и пари, преведени от персонални известия.
Говорител на OnlyFans е удостоверил пред Variety, че този милион в действителност е извоюван от изпълнителката. И в действителност единствено за шест часа. Предишният връх се държеше от Бела Торн, която завоюва над милион за 24 часа.
Bhad Bhabie се прочу през 2017 година, когато се трансформира в най-младата рапърка, която попада в класацията Billboard Hot 100 с песента си "These Heaux ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР