През последната година и половина всички оценихa високо възможността домът

...
През последната година и половина всички оценихa високо възможността домът
Коментари Харесай

Купувачите търсят къщи с двор в близост до София

През последната година и половина всички оценихa високо опцията домът им да предлага условия за превозване на време навън.

След като прекараха доста време вкъщи доста хора осъзнаха, че парцелите им не имат всички улеснения, от които имат потребност - най-много огромна тераса или озеленен двор. В този миг най-търсени станаха къщите, ситуирани наоколо до София, и пазарът предложи качествени планове, които да посрещнат това търсене.

Днес Ви представяме тъкмо един подобен план до Англо-американското учебно заведение в София!

Прекрасни планински гледки, доста пространство, чист въздух, зеленина, слънце и личен двор, в който да посрещате другари.

 Снимки: Aria Park Townhouses

Добре пристигнали в комплекс !

Комплексът се състои от 13 редови къщи, ситуирани на натурален рид наоколо до Панчаревското езеро и басейн с минерална вода. Всяка от къщите се радва на удобно южно ревю и личен двор с повърхност сред 100 и 200кв.м.

Строителството на Aria Park Townhouses към този момент е в ход като срокът за въвеждане в употреба е февруари 2024 година.

 Снимки: Aria Park Townhouses

Локацията е отлична - на 13 км от идеалния център на столицата, единствено на 4.5 км (или 10 минути с кола) от Бизнес парк София и единствено на 650м от Англо-американското учебно заведение. Районът е обитаем и застроен с нови съвременни еднофамилни къщи.

Комплексът е дело на компания с повече от 15 години опит в жилищното строителство, а подбраните материали са от най-голям клас - монолитна структура, тухли Wienerberger, топъл плосък покрив. Отоплението е решено на темпопомпа " вода-въздух ".

Вашият нов дом, заобиколен от зеленина, е в комплекс !

За повече информация свържете се с Ивета Тодорова на 0882 817 551.



*съдържание на Luximmo
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР