През последната година и половина се направиха много внушения, че

...
През последната година и половина се направиха много внушения, че
Коментари Харесай

Горанов: Фандъкова ще работи с шарен общински съвет и шарени районни кметове

През последната година и половина се направиха доста внушения, че се случват неприятни неща в София. Един материал може ловко да се трансформира в операция. Всякакви дивотии се използваха против нас. Мая Манолова даже не е лява, скоро ще разберем нейния цвят. Тя ще продължи опита да се осъществя. Нейните упоритости са по-големи от София. Столицата щеше да ѝ е тясна. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов в утринния блок на БТВ.

"Йорданка Фандъкова ще работи с пъстър общински съвет и шарени районни кметове ", сподели още той.

"В Рим направиха сходен обществен опит, като този с Манолова в столицата, само че не им се отрази добре. Загубихме там където не победихме, в случай че би трябвало да се изразя футболно ", добави Горанов.



"Имаше спор за Камбитов и за кмет на Банско. Преценихме, че по-малките придвижвания са по-разумното нещо. Има напрежение от работата на Камбитов последните години, нека новият кмет да се оправи по-добре ", разкри министърът на финансите.

"Аз мога да кажа, че Мая Манолова купува гласове, само че не мога да го потвърдя. Как може да купиш столичния избор. Как можеш да купиш толкоз доста гласове. Всеки, който губи, твърди че има интервенция в изборите ", разяснява Горанов.

"С бюджет 2020 продължаваме заложените политики. Увеличението на приходите за последователното постигане на 1500 лева междинна заплата е декларирано авансово. Ако има вест в този бюджет, то това е, че се опитваме да следваме поредно заложена политика ", приключи Владислав Горанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР