През последната година и половина ни бе демонстриран хаос. Обществото

...
През последната година и половина ни бе демонстриран хаос. Обществото
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Да бъде проведен международен търг за газ! „Газпром“ не трябва да участва!

 Open photo

През последната година и половина ни бе демонстриран безпорядък. Обществото ни е в тотална обърканост, инфлацията е с голям растеж, България към този момент не е сигурна страна, мигрантският напън е засилен. Всичко това е след едно пагубно ръководство. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

„ Политическата рецесия от последната година и половина ни докара до прага на нови избори и Слава Богу “, акцентира тя и добави, че не ѝ се мисли какво би станало, в случай че това ръководство бе траяло.

„ Многократно сме показали, че се оправяме с рецесиите. Най-отчетливите бяха мигрантската, финансовите, Коронавирус и т. Тогава също се постановяваха сложни решения и имаше кой да ги вземе и да носи отговорност. Войната е реалност, само че не на това се дължи напълно рецесията в България “, напомни Атанасова.

„ В България последствията от ръководството са доста по-тежки от войната, в сравнение с в Европа. Няма по-голямата мощ против обстоятелствата и данните “, показват от ГЕРБ.

„ Можем да предложим на българите да чуват истината. Ще предложим показване на цялостната ни стратегия, антикризисни ограничения, всички точки, които би трябвало да следва бъдещото ръководство във финансите, с цел да има непоклатимост и така нататък “, увери тя

„ Много по-важно е да предложим различна на доскорошното ръководство, в сравнение с да заявим с кого ще управляваме. Ако желаят решения на всички типове рецесии, разсъдък, разговор, то тогава би трябвало да заложат на коалиция ГЕРБ-СДС. Доказали сме, че можем да носим отговорност “, изясни Десислава Атанасова.

„ Преди повече от месец и половина предложихме няколко точки, с цел да се образува евроатлантичесна коалиция и непоклатимост. Тогава чувахме, че никой не желае да ръководи с ГЕРБ. Какво ли не чувахме за себе си. Определящ ще бъде вотът на българите. Ако той ясно очертае ГЕРБ-СДС като първа политическа мощ, в случай че всички откажат устойчиво ръководство, бихме предложили ясни и точни цели, в случай че имаме задоволителна електорална поддръжка – държавно управление на малцинството. Коалицията изисква взаимни отстъпки. Твърде рано е да се каже кой ще бъде нашият министър-председател, само че няма по-опитен политик от Бойко Борисов “, акцентира тя.

„ С Българска социалистическа партия имаме диаметрални противоположности, Политическа партия не считаме, че са сериозен конкурент. Можем да се похвалим с реализирани резултати. Научили сме си уроците, признаваме си грешките. Вижда се надграденото. Най-сериозният съперник на политиците е апатията. Хората евентуално са обезверени по тази причина би трябвало да върнем доверието на народа. На нас ни би трябвало доверие, с цел да можем да изпълним целите си “, сподели още Десислава Атанасова.

По отношение на газовата рецесия, Атанасова съобщи: „ Трябва да бъде извършен интернационален търг за нов контракт. „ Газпром “ не би трябвало да бъде измежду поканените на него, тъй като доставките им не са сигурни. Това не значи, че не би трябвало да поставяме всички старания за договаряния за обезпечаване на газ през зимата. Надявам се, че след 2 октомври ще се вземат рационалните решения, препоръчани от ГЕРБ-СДС “.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР