През първите три седмици след неговото откриване вторият клиентски център

...
През първите три седмици след неговото откриване вторият клиентски център
Коментари Харесай

Над 2500 посетители посрещна новият Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО във Варна


През първите три седмици след неговото разкриване вторият потребителски център на ЕНЕРГО-ПРО в морската столица беше посетен от близо 2500 клиенти на компанията. Новият център за обслужване (ЦОК) е ситуиран на ъгъла на улица Оборище и бул. Сливница и отвори порти на 27 май.

Клиентите, обслужени в първите работни дни на новия ЦОК, са се възползвали от разнообразни услуги, предлагани от ЕНЕРГО-ПРО. Входирани са 900 заявки и са осъществени 1600 заплащания на месечни сметки за употребявана електрическа енергия.

На разположение на клиентите във втория обслужващ център на компанията във Варна са 5 многофункционални гишета, а работното му време е всеки работен ден от 8.30 до 17.30 часа.

Освен да одобряват касови заплащания и заявки, експертите на ЕНЕРГО-ПРО с подготвеност ще предложат способена консултация на всеки клиент по отношение на въпроси, свързани с активността на енергийното сдружение.

На всяко от гишетата посетителите на потребителския център могат да заявят и някоя от електронните услуги на компанията – приемане на електронна фактура, уведомяване посредством СМС или имейл при положение на пропуснат период за заплащане на сметка за електрическа енергия.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР