През първите три месеца от нападателната война срещу Украйна руските

...
През първите три месеца от нападателната война срещу Украйна руските
Коментари Харесай

Руските загуби в Украйна са сравними със загубите на СССР за 9 години война в Афганистан

През първите три месеца от нападателната война против Украйна съветските жертви са вероятно колкото загубите на Съветския съюз във войната в Афганистан, траяла 9 години. Това заяви през днешния ден английското разузнаване, представено от.
Лоша тактичност, лимитирана интензивност във въздуха, липса на еластичност в командването, довела освен до редица неточности, само че и до тяхното повторение - комбинацията от всичко това е съдействала за огромните загуби на Русия в почналата преди три месеца война против Украйна, гласи преценката на английското разузнаване. Оттам прецизират, че броят на съветските жертви продължава да пораства в хода на офанзивата в Донбас.

" През предишното съветската общност е показвала висока сензитивност във връзка с жертвите във войни, които са били стартирани по личен избор.

Колкото повече са жертвите в Украйна, толкоз по-очевидни ще стават те, а това може да докара до повишаване на публичното неодобрение във връзка с войната ", гласи оценката на английските служби.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР