През първите шест месеца на 2017 г. над 17 хил.

...
През първите шест месеца на 2017 г. над 17 хил.
Коментари Харесай

Повечето есемеси от ЧЕЗ към клиенти са за предстоящо прекъсване на тока

През първите шест месеца на 2017 година над 17 хиляди клиенти на " ЧЕЗ Електро България " са се записали за безплатните есемес услуги - уведомление преди идно спиране на електрозахранването и инспекция на сметката с есемес, оповестяват от компанията.

От изпратените известия за интервала януари – юни приблизително на месец към 5 % са за инспекция на сметка, а с останалите 95% сдружението е напомнило на клиентите, че са пропуснали общоприетия период за заплащане на сметката си.

Проверката на задължението за употребена електрическа енергия се прави с малко известие с текст " smetka " на 170077, без нарастване на цената, съгласно съответния тарифен проект. Всички разноски по изпращане на информативните есемеси се поемат от " ЧЕЗ Електро България " АД.

Есемес услугите са налични за клиентите на мобилните оператори М-Тел, Теленор и Виваком. Те могат да бъдат декларирани онлайн на www.cez.bg, с изпращане на малко известие на 170077 с текст 12-те числа на потребителския номер, в центровете за клиенти на ЧЕЗ и в офисите на " Изипей ". Регистрацията е безвъзмездна. При регистрация посредством есемес на 170077 клиентът заплаща еднократно изходящото известие съгласно тарифния си проект, без нарастване на цената.

Получаването на електронни вести преди спиране на зареждането е изцяло гратис за клиентите на ЧЕЗ Електро. Услугите се задействат в границите на 24 часа след осъществяване на регистрацията. При промяна на мобилния оператор, по отношение на техническото обезпечаване на услугата, е належащо клиентът навреме да уведоми за това компанията на денонощния телефон 0700 10 010, на [email protected] или в център за клиенти на ЧЕЗ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР