През първата половина на 2018 г. световните пазари на недвижими

...
През първата половина на 2018 г. световните пазари на недвижими
Коментари Харесай

Бум на пазара на имоти, СОАПИ за първи път на форум в Мюнхен

През първата половина на 2018 година международните пазари на недвижими парцели са се показали най-силно от последните 10 години. 

Това е главният извод от завършилия в Мюнхен максимален конгрес в бранша EXPO REAL 2018. На него за първи път София взе участие като град и беше представлявана от Столичната общинска организация по приватизация и инвестиции(СОАПИ). Агенцията получи покана за взаимно присъединяване в Мюнхен от Асоциацията на притежателите на бизнес здания у нас.

В EXPO REAL 2018 участваха 2 095 компании, градове и райони, а броят на участниците надмина 44 000. „ Благодарение на взаимната ни работа с нашите сътрудници от Асоциацията на притежателите на бизнес здания, както и представители на български компании, които участваха дружно с нас, имахме опция да покажем капацитета на София като място за вложения в индустриални и офис зони “, сподели основният изпълнителен шеф на СОАПИ Владимир Данаилов.

Участието на София и българския бизнес не остана неусетно от уредниците и персонално шефът на „ Експо Реал “ Клаус Дитрих посети нашия щанд и изрази вяра, че повече български градове ще се включат в ревюто. 

По време на форума са коментирани три съществени тематики в сектора- жилища на налични цени, рисковете в сектора и потреблението на цифровите технологии. „ За нас беше извънредно значимо да участваме в Мюнхен първо, с цел да се представим като град, като благоприятни условия, които ръководството на Столичната община дава за развиване на бизнеса. Второто, с цел да се съпоставим с останалите и третото, което е от извънредно значение е да дадем благоприятни условия на софийския и българския бизнес да откриват нови сътрудници като установим интернационалните контакти “, изясни Данаилов. Той описа, че най-голямото задоволство от срещата са донесли диалозите с наши сънародници, пристигнали на събитието и изразили поддръжка за българското показване в този огромен интернационален конгрес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР