През октомври цари добро настроение, Близнаци. Приятни събития, успешни съвпадения.

...
През октомври цари добро настроение, Близнаци. Приятни събития, успешни съвпадения.
Коментари Харесай

Близнаци, финансите ви процъфтяват през октомври

През октомври царува положително въодушевление, Близнаци. Приятни събития, сполучливи съвпадения. Всичко това удостоверява, че сте поели по верен път. Той ще се окаже сполучлив освен в деловата сфера, само че и в персоналния живот. През месеца на Везните персоналният интерес отива на назад във времето. Самотните Близнаци са склонни да се усещат като част от цялото, по тази причина настойчиво търсят сътрудник. Може би ориста е наоколо, просто би трябвало деликатно да се огледате. Активните Близнаци не могат да седят безучастно. Пикът на интензивността пада по време на ловното пълнолуние през октомври, когато се откриват неограничени благоприятни условия за самореализация. Вероятно скоро светът ще научи за това какъв надарен човек сте.

Първите дни на октомври ще протекат по проект, макар че може да има детайл на изненада. Не се отпускайте, рискът от загуба към момента съществува. Хороскопът за Близнаци поучава и по какъв начин да се подготвите за срещи, презентации. Трябва да имате в запас безапелационни причини, както и да запомните стоп изречения, които блокират причините на съперника. Ситуацията ще стартира да се трансформира към по-добро с помощта на въздействието на Венера в Лъв, която ускорява лидерския капацитет. Близнаците ще имат повече шанс, в сравнение с са очаквали. В сериозен миг авторитетни хора ще им се притекат на помощ и ще предложат взаимен план. Важно е тук да не се играе прекомерно доста: Нарушавайки разпоредбите на бизнес етикета, триумф няма да бъде реализиран.

Средата на месеца ще ви зарадва с непредвидени събития, които ще бъдат свързани с хора от предишното. Може да се случи по този начин, че неочаквана среща да преобърне живота ви, събуждайки стихия от мемоари. Според общия хороскоп за Близнаци през октомври 2023 година би трябвало да следвате сърцето си, това е верният път към щастието. Оставете другите да се съмняват и да завиждат, вие би трябвало да живеете с ясното схващане какво вършиме и да не променяте това. Под контрола на Меркурий във Везни хората стават по-разумни и спокойни, вероятността от неточности е сведена до нула. В живота на Близнаците стартира светла линия, фантазиите получават действителни контури, а всички проблеми остават на назад във времето. Ако имате опция да купите нещо преференциално, не би трябвало да се колебаете дълго.

Краят на октомври ще се окаже сполучлив във финансово отношение, няма да има потребност да пестите. Бонус, нарастване на заплатата, приходи от дивиденти - парите ще се стичат като река към вас. Хороскопът за октомври за Близнаци планува по-нататъшно подсилване на финансовото състояние. Това обаче са единствено контури на близкото бъдеще, би трябвало да се положат старания. Ще съумеете да отбраните ползите си и да го извършите толкоз елегантно, че да се сдобиете с доста нови фенове. Положителните трептения, които ще получите от тях, ще ви изпълнят с нови сили и с желанието да се стараете повече. Активното присъединяване в живота на обществото ще донесе почтени резултати.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР