През октомври 2011 г. Гълъбин Боевски бе спипан на летището

...
През октомври 2011 г. Гълъбин Боевски бе спипан на летището
Коментари Харесай

Гълъбин Боевски лежи в затвора в Португалия

През октомври 2011 година Гълъбин Боевски бе хванат на летището в Сау Пауло с 9 кг. бело, малко преди да се качи на самолета за Мадрид напът за София. Наркодилърът бил дружно с щерка си Сара. Тогава бразилският съд го осъди на 9 година и 4 м. затвор, като единствено две години по-късно – през октомври 2013 година, Боевски се завърна мистериозно у нас.

 

Компрометиран в очите на обществото, спортистът реши да откри нов житейски кей и се реалокира дружно със фамилията си в Лисабон. По-късно се появиха и ласкави трудове по негов адрес, по какъв начин е почнал сериозен бизнес в Португалия, купил си е къща и е загърбил позорното минало.

 

Да, но не! През 2021 година той е хванат от португалската полиция с голямо количество кокаин, наказан е и към този момент излежава присъдата си зад решетките. Влязъл е преди няколко месеца, само че по този начин и не излиза наяве какъв брой време ще лежи този път щангистът.

 

Негов другар от спортните среди се ядосва за неуспеха, който Боевски самичък си е предизвикал и напомня, че имаше огромен късмет да стане министър на спорта, в случай че не бе стрелбата, която сина му сътвори в учебно заведение. Припомняме, че през 2008 година Пол Боевски се простреля с газов револвер в главата. Тази изцепка на хранимайкото постави завършек на политическите упоритости на татко му.

 

Най-любопитен обаче е фактът, че през октомври 2013 година Боевски кацна на летище София без полицейска защита, след което несмущаван от никого си взе такси и се прибра вкъщи. И това надалеч не е първият подобен случай.

 

Миряна е българка, която от десетилетие живее и работи в Бразилия. От 2005 година пък работи като преводач-интерпретатор във федералния съд. Фактът, че й е поверен преводът на каузи на българи и французи, а от назначението й на поста досега няма нито едно българско дело, е задоволително сладкодумен.

 

Всички като Гълъбин Боевски, прибрали се вкъщи и решили да си извадят удостоверение за съдимост, ще излязат чисти като детска сълза и в него ще бъде вписано „ неосъждан “. А повода за това е липса на двустранно съглашение за помощ сред България и Бразилия. На процедура това значи, че в очите на българските управляващи Боевски е неосъждан и няма съображение за задържането му.

 

Българи, живеещи в Бразилия означават, че София публично е абдикирала и от двете си отговорности, защото нито обезпечава юридическа грижа за задържаните там българи и фамилиите им, нито пък поставя грижа да опази страната ни от заплахата осъждани човеци да се разхождат на независимост.

 

Според информацията, поместена на уеб страницата на Министерство на външните работи, българското посолство в столицата на Бразилия се състои от трима души – дипломат, консул и секретарка, отговарящи за още 6 страни в района, измежду които 40-милионна Колумбия, 30-милионна Венецуела и 30-милионно Перу.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Гълъбин Боевски Португалия кокаин арест затвор наркотици
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР