През новия сезон няма да липсва цвят в гардероба ни

...
През новия сезон няма да липсва цвят в гардероба ни
Коментари Харесай

Джиджи Хадид прави зеленото секси

През новия сезон няма да липсва цвят в дрешника ни и една от последните появи на Джиджи го потвърждава още един път
Зеленият цвят продължава да печели позиции като един от най-модерните за новия сезон.

В зелено са акцентите и в една от последните стрийт визии на Джиджи Хадид. Моделът ни показва доста приятна и доста свежа композиция, в която не липсват разнообразни нюанси.

В центъра й е зеленият цвят, който се повтаря в принта на тениската, в пуловера и в ефектната структурирана чанта на Джиджи. Ето по какъв начин едно нормално комбиниране от прав панталон и памучна тениска може да се окаже забавна и истинска градска визия.

Много ни харесва и това, че Джиджи е играла самоуверено с цветовете и без да е прекомерно шарена, нейната композиция е разнообразна и основава въодушевление. За есенните и зимните дни, в които ви е пристигнало до гуша от черно и сиво, едно такова заиграване с цветовете е точната концепция, не мислите ли?

Що се отнася до оповестяването на код зелено, ние към този момент го направихме по-рано тази седмица.

Зелените акценти бяха набелязани като част от нашата шопинг селекция за месец септември, по-точно във тип на меки плетива в зелени нюанси. Ще бъдат съвременни както светлото зелено, по този начин и зеленото, което носи Джиджи Хадид. И, да, знаем, че този цвят нормално е в визиите ни всичко друго, само че не и секси или пък изключително моден. Тази есен модата ни провокира да мислим друго!

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР