През новата година всеки знак от зодиака ще има свой

...
През новата година всеки знак от зодиака ще има свой
Коментари Харесай

Денят Х за всяка зодия - кой е най-успешният през 2022 г.

През новата година всеки знак от зодиака ще има собствен специфичен ден X, когато безусловно всичко ще бъде по силите ви. В кои дни би трябвало да търсите любовта си, да откриете нови гении в себе си или да започнете живот от нулата?

2022 година ще донесе нови благоприятни условия за всички, написа Elle. Вярно е, че тези, които желаят верния късмет или вземат значимо решение, би трябвало да помислят по какъв начин да го създадат в най-успешния за тях ден.

Овен
Най-щастливият ден: 18 август

Щастливата планета Юпитер си проправя път през знака Овен от 10 май до 28 октомври. Това е част от преход, който се случва единствено един път на всеки 12 години, тъй че си коства да се концентрирайте върху разширението на хоризонтите и новите благоприятни условия в този миг. Един от върховете на този интервал се пада на 18 август, когато Юпитер ще образува съразмерен тригон с Венера. Петият дом на романтиката, пристрастеността и творчеството на Овен ще светне, тъй че това ще бъде положително време за обич и запознанства.
свързани новини17289на 05.02.202124117на 23.12.2020
Телец
Най-щастливият ден: 13 май

Телецът би трябвало да се приготви за значим интервал на промяна през тази година. Северният възел ще се реалокира в знака на 18 януари, събитие, което няма да се повтори в продължение на близо две десетилетия. А това значи, че идващите няколко години ще донесат серия от затъмнения, които ще ви оказват помощ да се пренастроите и да прегърнете нова версия на себе си. Особено мощен миг ще настъпи на 13 май, когато Слънцето във вашия знак ще съвпадне със Северния възел. Това ще се случи единствено две седмици след слънчевото затъмнение в Телец и този ден евентуално ще внесе изясненост в същинското ви предопределение и ще ви разреши да покажете нови аспекти на вашата персона.

Близнаци
Най-щастливият ден: 30 май

През последните 18 месеца имаше поредност от затъмнения, които трансформираха личността и взаимоотношенията на Близнаците. През 2022 година Близнаците получават шанса да прегърнат изцяло тази нова и обновена версия на себе си. 30 май е мощно новолуние и ще донесе една от най-щастливите благоприятни условия за годината да разберете същинските си стремежи и да превърнете фантазиите в действителност. Луната свързва Юпитер и Марс, носейки шанс и мотивация за реализиране на персонални цели.

Рак
Най-щастливият ден: 17 юли

На 17 юли Слънцето и Меркурий се изравняват в Рак и образуват по този начин наречения Казими на Меркурий, което значи, че Меркурий е „ в сърцето на Слънцето “. Този аспект носи откровеност и изясненост на думите и мислите на Раците и те стават по-силни от всеки различен. Слънцето и Меркурий в Рак дружно образуват благополучен тригон към Нептун, което прави този ден отлично време за духовно себеоткриване, креативен планове и даряване на представителите на знака с нараснала вътрешен глас. Това също е превъзходен ден за кариерно израстване. В допълнение, Венера също ще влезе в Рак на този ден, започвайки един доста специфичен месец на хубост, обич и разкош в живота ви.

Лъв
Най-щастливият ден: 31 юли

Летните месеци са най-хубавото време за Лъва да блесне, само че на 31 юли го чакат още повече пристрастеност и креативност. Юпитер би трябвало да осветява петия дом на насладата и романтиката. На този ден ръководещата планета на Лъв – Слънцето, ще образува удобен аспект на тригон с Юпитер. Време е да следвате сърцето си, да прегърнете това, което ви въодушевява, и да обичате себе си. Това също е изключително добър миг да вложите цялата си пристрастеност в креативен планове.

Дева
Най-щастливият ден: 16 февруари

Венера става ретроградна през февруари. Девите може да развият усеща към минали връзки и може да има сериозна преоценка на събитията, както и на личните им желания – както във връзка с интимността, по този начин и във връзка с срещите. На 16 февруари обаче е време Девите да стартират нов цикъл на любовта – и то освен тъй като е седмицата на Свети Валентин. Венера и Марс ще се обединят и ще привлекат нови сантиментални връзки и ще оказват помощ да се научат уроците от ретроградния януари.

Везни
Най-щастливият ден: 22 октомври

Управляващата планета на Везни Венера ще прекарва по-голямата част от времето си в знака. Месецът ще бъде по-добър от всеки път. В края на сезона на Везните, на 22 октомври, звездите ще донесат още една приятна изненада: Венера и Слънцето образуват мироглед на суперсъбитие, прочут като Venus Starpoint. Този аспект ще донесе магия и романтика, а също по този начин ще отвори нов трогателен интервал, обвързван на драго сърце, фантазии и творчество. 22 октомври е превъзходен ден да флиртувате и да покажете своята съблазнителна страна.

Скорпион
Най-щастливият ден: 15 ноември

Месецът на раждане на Скорпион ще стане още по-горещ, защото Венера ще участва през по-голямата част от месеца. Юпитер, въпреки това, би трябвало да предизвиква сантименталните връзки. Тези две планети ще донесат спомагателен шанс на Скорпиона в живота и любовта му на 15 ноември. Ще откриете, че въпросите на любовта и срещите са доста по-лесни от нормално, тъй че използвайте този удобен галактически интервал във вашия знак и не се опасявайте да флиртувате.

Стрелец
Най-щастливият ден: 23 ноември

Стрелецът е минал през година и половина на затъмнения, а новолунието на 23 ноември ще бъде една от най-хубавите благоприятни условия за годината да извършите стремежи и да започнете вълнуващи нови завършения. По време на това лунно нулиране Венера и Меркурий ще внесат изясненост на Стрелец и ще отворят нови вероятности в работни планове или взаимоотношения. Слънцето и Луната също ще бъдат в естетика с Юпитер, ръководещата планета на Стрелец, което ще донесе още повече шанс и магия.

Козирог
Най-щастливият ден: 18 януари

Новата година стартира с ретроградната планета на любовта Венера. Козирозите през този интервал потеглят по пътя на преоценка на полезностите и разбирането какво желаят да създадат приоритет в една връзка. В резултат на това ще има огромен скок в персоналния им живот. Особено добър миг идва в средата на сезона на Козирога, на 18 януари, когато Слънцето и Венера се сближават във вашия знак. Тук ще се случи „ Точката на звездата на Венера “, която ви дава спомагателна убеденост, нови сантиментални благоприятни условия и малко изясненост за това какво желаете от любовта.

Водолей
Най-щастливият ден: 6 март

На 6 март Венера се изравнява с Марс и през този интервал Водолеите би трябвало да внимават – навлизат в напълно нов цикъл на обич и пристрастеност. Аспектът на връзката сред планетите на любовта и секса няма да се повтори във вашия знак още две години, тъй че това бележи удобно ново начало за вас във вашите взаимоотношения, полово изложение и даже креативен инициативи. Това е добър миг да кажете „ да “ на пролетния романс или да вземете решение за нова дълготрайна връзка.

Риби
Най-щастливият ден: 12 април

2022 година ще бъде една от най-мистичните в живота на Рибите. „ Специалната галактическа връзка “ би трябвало да се реализира на 12 април, когато Юпитер, планетарният държател на Риби в обичайна астрология, е в съвпад с Нептун. Това превъзходно подравняване ще ускори вашата креативност, ще въодушеви нови хрумвания, ще разкрие вашата блестяща страна и даже ще провокира духовни пробуждания, които ви дават безграничен достъп до вашето висше Аз. Това се дължи на обстоятелството, че тези две духовни планети не са се съединявали в Риби повече от 150 години и няма да го създадат още веднъж в живота ни, тъй че 12 април е моментът да използваме магията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР