През нощта в Южна България ще има валежи предимно от

...
През нощта в Южна България ще има валежи предимно от
Коментари Харесай

Спират снеговалежите

През нощта в Южна България ще има превалявания най-вече от сняг , до момента в който от север облачността ще се раздира и понижава. Минималните температури ще са най-вече сред минус 5° и 0°. В утринните часове в крайните южни региони и тук-там в планините към момента ще превалява, само че до обяд преваляванията на всички места ще спрат.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Облачността от север ще продължи да се раздира и понижава, в доста региони до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър, с него ще продължи да прониква леден въздух. Максималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°.

Над планините до обяд облачността ще е забележителна, с валежи от сняг основно в южните региони на страната. След обяд облачността ще намалее до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 1°, на 2000 метра - към минус 6°.

По Черноморието ще духа сдържан, краткотрайно и мощен север-североизточен вятър. Облачността от север ще се раздира и понижава до най-вече слънчево. Сутринта тук-там в крайните южни региони към момента ще превалява дъжд и сняг. Максимални температури на въздуха: 4°-8°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 04.12.2019 слънцето ще изгрее в 07:40 часа и ще залезе в 16:53 часа. Продължителност на деня 9:13 часа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР