През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще

...
През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще
Коментари Харесай

Нека да е лято!

 През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Утре ще е слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Преди обяд в Източна България ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток, след пладне ще е съвсем безшумно. Максималните температури ще са най-вече сред 32° и 37°. Във вторник над източната половина от страната, по-късно и в планините и планинските региони на Западна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

Ще има валежи, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно, вероятни са и градушки. В западната половина от страната от северозапад, в източната - от север-североизток, ще проникне относително студен въздух. В сряда преобладаващите оптимални температури ще са сред 25° и 30°. Краткотрайни валежи, най-вече слаби, ще има на повече места в западната половина от страната. В четвъртък ще е съвсем без превалявания. В Западна България вятърът ще отслабне, в Източна ще остане слаб до сдържан.

Ще стартира покачване на температурите. В петък и събота ще доминира слънчево време, след обяд с купеста облачност, по-значителна над източните региони, където, на обособени места е допустимо едва и за малко да превали. Там и вятърът ще остане слаб до сдържан, от север-североизток. Повишението на температурите ще продължи. В неделя вероятността за превалявания е дребна. Ще бъде горещо, оптималните температури ще доближават тук-там до 35°-37°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР