През нощта ще бъде предимно ясно, утре - предимно слънчево.

...
През нощта ще бъде предимно ясно, утре - предимно слънчево.
Коментари Харесай

Облаци и превалявания следобед

През нощта ще бъде най-вече ясно, на следващия ден - най-вече слънчево. След обяд основно над планинските региони ще е с купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб. Максималните температури ще са сред 29° и 34°, по Черноморието - малко по-ниски, 27°-29°, в София - към 29°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 15°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там ще бъде с ниска облачност или понижена видимост, а след обяд ще има купеста облачност, само че ще бъде съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 21°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР