През нощта ще бъде предимно ясно със слаб южен вятър.

...
През нощта ще бъде предимно ясно със слаб южен вятър.
Коментари Харесай

Утре ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност

През нощта ще бъде най-вече ясно със слаб южен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София към 8°. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология Христо Христов.

Утре ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност, която вечерта над Северозападна България ще се усили и вплътни, само че ще бъде без дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде слаб, в Дунавската низина до сдържан и с него ще стартира постепенно намаляване на температурите. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София към 25°.

Над Черноморието ще бъде слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са 21°-24°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 12°.

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна

Времето на  26.10.2022, 27.10.2022 и 28.10.2022

През идващите дни изначало от северозапад, от четвъртък към този момент основно от североизток, ще продължи да прониква студен въздух, дневните температури ще се намалят и в петък оптималните в по-голямата част от страната ще са под 20°; ще се намалят и нощните температури - минималните ще са най-вече сред 5° и 10°. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над Източна България и планинските региони, само че единствено на обособени места там в четвъртък и петък е допустимо да превали слаб дъжд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР