През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо, съобщиха

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо, съобщиха
Коментари Харесай

Eто какво време ни очаква през следващите дни

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Минималните температури ще са сред 10° и 15°, в София - към 13°. 
Утре ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб вятър от южната четвърт. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 24°.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максимални температури: 22°-23°. Температурата на морската вода е 17°-21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра - към 11°.
В сряда ще духа сдържан, в източните региони и северно от планините и краткотрайно мощен юг-югозападен вятър, който ще се демонстрира и като фьон. Температурите ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 25° и 30°, а минималните - сред 12° и 17°. Облачността ще е раздрана, забележителна над крайните западни региони и наветрените скатове на планините, където на обособени места до вечерта ще превали слаб дъжд. В четвъртък вятърът ще се ориентира от северозапад и ще проникне релативно студен въздух, температурите едва ще се намалят. Ще доминира облачно време и тук-там по прекосяването на атмосферния фронт ще превали дъжд. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР