През нощта ще бъде предимно облачно и ще превалява слаб

...
През нощта ще бъде предимно облачно и ще превалява слаб
Коментари Харесай

Утре с превалявания от слаб дъжд

През нощта ще бъде най-вече облачно и ще превалява слаб дъжд, тук-там по поречието на Дунав дъждът ще се примесва със сняг, ще има условия за формиране на поледици. Минималните температури ще са най-вече сред 0° и 5°. В София - към 3°. Утре сутринта преваляванията ще спрат. Облачността ще се задържи забележителна, с краткотрайни разкъсвания в западната половина от страната. Почти безшумно време. Максималните температури ще са от 3° - 4° тук-там по поречието на Дунав до 12° в Югозападна България. В София - към 8°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и преди обяд ще превалява слаб дъжд. Почти безшумно време. Максималните температури ще са сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече облачно, сутринта тук-там в Предбалкана и масивите от Западна България ще превалява слаб сняг, под към 1700 метра - слаб дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР