През нощта облачността временно ще се увеличи и на места

...
През нощта облачността временно ще се увеличи и на места
Коментари Харесай

Април идва с прекрасно време

 През нощта облачността краткотрайно ще се усили и тук-там основно в югоизточната половина от страната ще превали дъжд, в планинските региони подправен със сняг. Минималните температури ще са най-вече сред 0° и 5°. Утре още сутринта облачността ще намалее и денем ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, малко по-ниски по морския бряг. 

Над планините ще е най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има в утринните часове, на обособени места със слаб снеговалеж. Ще духа до сдържан, по високите и открити елементи - мощен североизточен вятър, който след обяд ще отслабва и ще стартира да се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителна ще е облачността сутринта по южното крайбрежие, където тук-там към момента е допустимо да превалява слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който до вечерта ще стихне. Максимални температури - сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е към 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР