През нощта облачността ще се увеличи над цялата страна, но

...
През нощта облачността ще се увеличи над цялата страна, но
Коментари Харесай

Облачно край морето утре, сняг не се очаква

През нощта облачността ще се усили над цялата страна, само че ще остане съвсем без дъжд. В Източна България ще духа сдържан южен вятър. Минималните температури ще бъдат сред минус 1° и 4°.

Утре ще бъде облачно. В Западна България още преди обяд ще стартират превалявания от сняг. След обяд ще вали в цялата страна – в западната половина сняг, а в източната дъжд. Ще се образува и снежна завивка. Вятърът ще се ориентира от северозапад, само че през по-голямата част от деня в източните региони от страната ще остане от юг. Максималните температури ще бъдат от 2°-3° по високите полета на Западна България до 8°-9° в югоизточните региони. През нощта против сряда дъждът в Източна България ще стартира да минава в сняг, а в Родопската област ще има обилни снеговалежи. 

В планините ще бъда облачно със снеговалежи. Ще духа сдържан юг-югозападен вятър, който след обяд ще стартира да се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 6°.

Над Черноморие ще бъде облачно, след обяд с превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан южен вятър, който вечерта ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са 8°-9°. Температура на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

За на следващия ден за 3 области в действие е жълт код за интензивни превалявания от сняг - Перник, Кюстендил и Благоевград, в крайните южни региони преваляванията ще са от дъжд. Прогнозата е на Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР