През нощта облачността ще намалее до ясно време. Вятърът ще

...
През нощта облачността ще намалее до ясно време. Вятърът ще
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква във вторник

През нощта облачността ще намалее до ясно време. Вятърът ще бъде слаб от запад-северозапад, в източните региони от север, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°, по южното крайбрежие до 18°, в София - към 9°.
Утре ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от изток и ще остане слаб. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 23°.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 23°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър, най-вече от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 - към 10°.
В сряда и четвъртък ще бъде най-вече слънчево, с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността през втория ден. Ще бъде съвсем без превалявания - единствено на изолирани места в планините в Западна България, ще превали слаб дъжд. Преобладаващите минимални температури ще са сред 9° и 14°, малко по-ниски в сряда, когато в обособени котловини ще са към 5°-6°, а оптималните - сред 23° и 28°. В четвъртък вятърът ще се ориентира от северозапад, до сдържан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР