През настоящия сезон във F1 никой не може да се

...
През настоящия сезон във F1 никой не може да се
Коментари Харесай

Няма кой да спре Макс Верстапен

През сегашния сезон във F1 никой не може да се окаже почтена конкуренция за  Макс Верстапен . Вчера, 3 септември, нидерландецът завоюва конкуренцията в Италия и с това сложи връх.
 Nike против Макс Верстапен - с какво първенецът от F1 настъпи международния производител на обувки
Nike против Макс Верстапен

Въпросът е Max 1 или Air Max

Това бе десета поредна победа за водача на Red Bull от началото на сезона, която сигурно го оставя на върха в класирането, само че по-важното - записа името му в историята.

Към момента точно Верстапен е водачът с най-вече следващи победи във. Досега върхът се държеше от Себастиян Фетел, който преди 10 години съумя да реализира девет следващи победи.

" Никога не бих повярвал, че това е допустимо ", сподели щастливият Макс Верстапен след края на надпреварата в Италия. Зад Верстапен и Фетел остават митове като Алберто Аскари, Михаел Шумахер и Нико Розберг, които са съумели да завоюват по седем следващи победи, пише NBC News.
 Даниел Рикардо в Overtake My Heart: Thicc Ric Races For Love - по какъв начин водачът от F1 се озова в сексуален разказ
Пилотът от F1, който стана воин в сексуален разказ

Когато високите скорости се смесят с любовта

Макс Верстапен завоюва 12 от всички 14 надпревари, провели се от началото на сезона във F1. Останалите две преди всичко бе неговият съотборник в Red Bull - Серхио Перес. До момента нито един тим не е съумял да завоюва всички надпревари във F1, само че по всичко наподобява, че Red Bull гледа точно към слагането на този невъобразим връх.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР