През миналата седмица отборът на Ред Бул представи официални цветовата

...
През миналата седмица отборът на Ред Бул представи официални цветовата
Коментари Харесай

Ред Бул дебютира RB19

През предходната седмица тимът на Ред Бул показа публични цветовата скица на болида RB19, с който Макс Верстапен и Серхио Перес ще се състезават през сезон 2023 във Формула 1. „ Биковете “ обаче не показаха самия болид по време на офциалното показване в Ню Йорк, защото главният фокус в Голямата ябълка бе оповестяването на бъдещото партньорство сред Ред Бул и Форд.

Почти несъмнено RB19 ще бъде показан публично на 23 февруари, малко преди старта на формалните предсезонни проби в Бахрейн, които ще бъдат с дълготрайност от три дни.

Фактът, че болид към момента не е публично показан обаче не значи, че той не е подготвен. Вчера Ред Бул посети пистата „ Силвъсртоун “, където Верстапен и Перес получиха първи късмет да тестват своя нов автомобил. Това се случи по време на един снимачен ден, в който тима бе стеснен до пробег от единствено 100 километра.

В последните години стана нормална процедура отборите да употребяват най-малко един от своите кино дни като шейкдаун преди старта на формалните проби. Вчера подобен снимачен ден организира и екипът на Алфа Ромео, който посети пистата „ Каталуния “ край Барселона, а основаният в Хинвил отбор през днешния ден възнамерява да изразходи от втория си кино ден.
 Алфа Ромео сподели новата кола в придвижване Алфа Ромео сподели новата кола в придвижване
В понеделник тимът на Уилямс е планувал да направи снимачен ден на „ Силвърстоун “, където се чака в идващите дни да бъдат още тимовете на Макларън и Астън Мартин. Със сигурност във вторник Ферари ще употребява своя първи снимачен ден на домашната си писта „ Фиорано “.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР