През миналата година, Honda разкри официално всичко, което можем да

...
През миналата година, Honda разкри официално всичко, което можем да
Коментари Харесай

Северна Америка ще си има своя Honda HR-V

През предходната година, Honda разкри публично всичко, което можем да чакаме от напълно новото потомство на . По всичко обаче наподобява, че моделът ще бъде изпълнен по много по-раличен метод за североамерикансикя пазар.

За момента от Honda Северна Америка не споделят никакви детайлности за новото си HR-V, като популяризират единствено две негови скици и анонсират, че моделът ще се появи на локалния пазар през тази година.

Европейската версия на HR-V е изпълнена с минималистичен дизайн, въодушевен от купе колите, като има и всички параметри на настоящите през последните няколко години на европейския пазар SUV модели.

Основен акцент при новата генерация на HR-V е несъмнено неговото задвижване, във връзка с което от Honda са заложили на хибридната си e:HEV двумоторна система, която дава обещание да предложи оптимална композиция сред висока успеваемост и динамика, сходно на напълно новото потомство на към този момент добре известният на локалните консуматори Jazz.

Присъствие навътре в новото европейско HR-V отбелязва и модулната и потвърдила се на пазара като извънредно сполучлива система Magic Seats за настройване на седалките, а пасажерите на задните седалки ще могат да разчитат на спомагателни 35 мм свободно пространство в региона на краката.

Задвижването на напълно новото HR-V е повечено на хибридна e:HEV двумоторна система, в състава на която влизат електромотор и 1.5-литров i-VTEC бензинов мотор с оптималната мощ от 131 конски сили и оптимален въртящ миг от 253 Нм. Бордовата система работи в три изцяло автоматизирани режима на работа, като потеглянето се реализира на електрическа сила, хибридизацията работи в тандем при огромни натоварвания, а бензиновият мотор поема независимо самодейността при придвижване с високи и непрекъснати скорости.

Новата Honda HR-V ще предложи опция за избор сред три съществени режима на поведение- Спортен, Нормален и Еко, както и специфичен B с по-агресивна регенерация на инерционната и спирачната сила.

HR-V ще предложи и типичното за Honda високо равнище на сигурност, системите за което са обединени в пакета Honda SENSING. На борда на автомобила ще могат да бъдат открити системи като такава за отбягване на удар с транспортно средство и пешеходци, автоматизирано задействане на спирачната система, адаптивен круз надзор, система за втурване по надолнище и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР