През миналата година бе дадено началото на серия събития за

...
През миналата година бе дадено началото на серия събития за
Коментари Харесай

Обиколката продължава с пълна сила - да се готвят Шумен, Варна и Бургас

През предходната година бе обещано началото на серия събития за разпространение на специалността Автор на техническа документи (Technical writer).

T. нар. Roadshow начинания събраха хора с интерес в разнообразни сфери, само че и такива, на които следва да вземат решение за своя предстоящ кариерен път. Обиколката мина през Пловдив, Враца, Велико Търново и Русе, а задачата бе хората да се срещнат с тази нова и набираща скорост специалност. През есенните месеци Roadshow турнето продължава с цялостна мощ, а програмата включва събития в Шумен (26 октомври), Варна (27 октомври) и Бургас (9 ноември).

Любопитство, интерес към новите технологии, езикова просвета, внимание към детайла в необятния свят на IT промишлеността – това са единствено част от качествата, които създателите на техническа документи имат. И в случай че до предходната година нямаше метод, по който човек да се запознае с ежедневните задания на експертите в тази област и да влезе в кожите им, то това към този момент не е по този начин.

Технически комуникатори от водещи компании описват от първо лице за компликациите, само че и удовлетворението от ежедневната си работа. Семинарите са разграничени на две елементи, като в първата участниците ще схванат какво съставлява минималистичното писане и какви са главните стандарти, които създателите на техническа връзка следват. Втората част е практическа и дава превъзходен взор върху стадиите, през които минава основаването на техническата документи. Входът за събитията е свободен.

Обиколката продължава, причисли се и ти!

Шумен – 26.10.2018 година (петък) от 11:00 часа в Шуменски университет "Епископ Константин Преславски ", Корпус 1, Аудитория 309 (Подробности за събитието може да видите ТУК.)

Варна – 27.10.2018 година (събота) от 10:00 часа в Технически университет - Варна, зала 100 - топла връзка (Подробности за събитието може да видите ТУК.)

Бургас – 9.11.2018 година (петък) от 14:00 часа в Бургаския свободен университет, зала 216 (Подробности за събитието може да видите ТУК.)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР