През месец юли тази година започна работа български сайт, който

...
През месец юли тази година започна работа български сайт, който
Коментари Харесай

Работните станции на Lenovo - иновативното решение за бизнес индустрията

През месец юли тази година стартира работа български уебсайт, който има за цел да бъде обща насочна точка към работните станции на Lenovo за клиентите на този характерен пазар. Системният интегратор РИСК Електроник основава уеб страницата в партньорство с Леново България.

РИСК Електроник са сертифициран сътрудник и имат статут Workstation Expert Partner. По този метод Леново затвърждава политиката си за слагане на специализации в другите области на продуктовото портфолио за своите сътрудници, отчитайки техните най-силни страни и пълномощия.

Стандартните бизнес компютри и софтуери са подобаващи за ежедневни приложения, защото те нямат повишени условия към продуктивност и потенциал на предпазване.

Ако, обаче бизнесът включва работа на дизайнери, инженери, архитекти, финансови анализатори или откриватели , употребяващи по-взискателен към продуктивността и надеждността програмен продукт, то тогава поражда нужда от работна станция.

В такива случаи основен е профилираният програмен продукт за обработка и изобразявне на комплицирани графики, за основаване на цифрово наличие, за осъществяване на натоварен финансов разбор на бази данни или механически калкулации.

При погрешно оразмерен хардуер, такива приложения могат да претоварят хардуерните съставни елементи, които се употребяват в общоприет компютър и да доведат до загуба на продуктивност.

Сферите на приложение на работните станции са разнородни. Сред тях са: Архитектура и Строителство, Енергетика, Медицина, Финанси, Производство. А, работните станции са налични в разнообразни формати (настолни и мобилни), платформи и конфигурации, с цел да могат да се впишат в потребностите на всяка една бизнес среда.

Леново продължава да извършва задачата си да бъде покрай своите клиенти и да обогатява непрестанно своето продуктово портфолио, тъй че да даде интелигентни решения за всички свои консуматори.

Работните станции на Lenovo са особено проектирани да се оправят с всяка задача. Тези мощни преносими компютри са тествани и потвърдили, че работят дейно и безпроблемно с всички основни приложения. Софтуерната сертификация подсигурява, че работната станция сигурно ще се оправи с потребностите и условията на съответния бизнес, без значение от промишлеността.

Всички работни станции на Леново може да откриете тук:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР