През месец януари вече традиционно българският клубен волейбол при мъжете

...
През месец януари вече традиционно българският клубен волейбол при мъжете
Коментари Харесай

Осем отбора влизат в битка за трофея от Купата на България по волейбол при мъжете

През месец януари към този момент обичайно българският клубен волейбол при мъжете за малко оставя борбата шампионата на назад във времето, тъй като е време за шампионата за Купата на България, чието 66-о издание ще се организира в идващите три дни в зала " Левски София " (19-21 януари).

След пауза от 10 години хазаин на конкуренцията още веднъж ще бъде София, а сигурно домакините от Левски ще бъдат пределно стимулирани да стигнат до втория си трофей през акцията, откакто по-рано победиха със Суперкупата.

Волейболистите на Николай Желязков несъмнено са един от любимците в шампионата, финалиста от миналогодишното издание Дея спорт също не крият упоритостите си да донесат първа купа във витрината на младия бургаски клуб, а също така те стартират борбата за трофея като водач във краткотрайното нареждане на Националната волейболна лига (НВЛ).

Тимовете на Монтана, Нефтохимик 2010 Бургас и ЦСКА обаче също не са за подценяване и несъмнено ще дадат всичко от себе си в преследването на успех в конкуренция.

Регламентът на Купата на България планува в границите на три дни да се изиграят общо седем дуела, като шоуто за почитателите в зала " Левски София " започва още през днешния ден с мачовете от етапа на четвъртфиналите.

Програмата стартира в 12:00 часа с дуела сред Дея спорт Бургас и Пирин Разлог , след което следва и може би най-интересният конфликт от четвъртфиналите сред Нефтохимик 2010 Бургас и ЦСКА, който е с начален час 14:30 ч. Малко по-късно в границите на петъчния ден от 17:30 ч. домакинът Левски ще стартира присъединяване си с мач против Берое, а денят ще приключи със срещата сред настоящия притежател на трофея Хебър Пазарджик и третият във краткотрайното нареждане на НВЛ Монтана от 20:30 ч.



Ето я и програмата в шампионата за Купата на България по волейбол при мъжете 2024:

Петък (19 януари)
Четвъртфинал 1: Дея спорт Бургас - Пирин Разлог - 12:30 ч.
Четвъртфинал 2: Нефтохимик 2010 Бургас - ЦСКА - 14:00 ч.
Четвъртфинал 3: Левски - Берое 2016 - 17:30 ч.
Четвъртфинал 4: Хебър Пазарджик - Монтана - 20:30 ч.

Събота (20 януари)
Полуфинал 1: Дея спорт Бургас/Пирин Разлог - Нефтохимик 2010 Бургас/ЦСКА - 16:00 ч.
Полуфинал 2: Левски/Берое 2016 - Хебър Пазарджик/Монтана - 19:00 ч.

Неделя (21 януари)
Финал - 19:00 ч.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР