През месец май 2019 г. започва петото издание на националното ...

През месец май 2019 г. започва петото издание на националното

Стартира турнето Клуб „Малки откриватели“ на National Geographic Kids

През месец май 2019 година стартира петото издание на националното турне на National Geographic Kids Клуб „ Малки откриватели “ . За четвърта поредна година Банка ДСК е общоприет сътрудник на самодейността, която се организира под мотото „ Учи, забавлявайки се “ и ще премине през огромните градове на България през месеците май, юни, август и септември.

Основната тематика на тазгодишното издание на Клуб „ Малки откриватели “ ще бъде опазването на околната среда. Докато играят и се забавляват, малчуганите ще получат скъпи препоръки и уроци за разделното събиране на боклуци, екосъобразен метод на живот, по какъв начин да се грижим за природата, по какъв начин и за какво да рециклираме, и за какво е значимо да се грижим за природата и планетата.

Като част от своята задача Банка ДСК непрекъснато влага в образованието на младежите и ранното детско развиване. Превръщайки зелената идея в резистентен детайл на своята корпоративна политика, финансовата институция внедрява екологични практики и технологии, като поддържа и цивилен начинания за запазване на околната среда.

Екипът на Банка ДСК има вяра, че е извънредно значимо младото потомство да се възпитава в обич и грижа към природата и планетата. „ Смятаме, че е персонален дълг на всички нас да дадем образец на младежите като поставяме старания да опазим околната среда, тъй като по този метод влагаме в тяхното бъдеще и бъдещето на планетата ни като цяло “, разясняват от банката. В специфичния ъгъл на Банка ДСК в границите на Клуб „ Малки откриватели “ всяко дете ще може да оцвети саксийка и засади в нея лична четирилистна детелина.

Всички искащи могат да се включат в турнето на следните дати и местоположения:
Варна – 11.05.2019 година – площад „ Независимост “; Пловдив – 24.05.2019 година – градина „ Цар Симеон “; Бургас – 26.05.2019 година – площад „ Тройката “; София – 01.06.2019 година – Борисова градина; Варна – 15.08.2019 година – Приморски парк; Бургас – 17.08.2019 година – Морска градина; София – 15.09.2019 година – Южен парк; Велико Търново – 22.09.2019 година – местоположението ще бъде оповестена на страниците на банката и NG във Facebook.

Източник: az-jenata.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg