През месец февруари не всичко ще бъде цветя и рози.

...
През месец февруари не всичко ще бъде цветя и рози.
Коментари Харесай

Скандали и мръсни дразги за 3 зодии до дни

През месец февруари не всичко ще бъде цветя и рози. Естествено, че това е всепризнатият месец на любовта и всеки се готви за хубави страсти, наслада и благополучие.

За жал обаче представителите на три зодии няма да са навръх тази вълна. В идните дни ги чакат кавги, неприятни разногласия и мръсни дразги.

Астролозите предизвестяват, че това е доста мъчно да бъде избегнато, само че въпреки всичко не е идея пердута. За задачата най-много хората би трябвало да са деликатни.

По думите им такава заплаха грози представителите на три зодии. Те дават и препоръки по какъв начин тъкмо да бъдат избегнати борбите и коя зодия защо тъкмо би трябвало да внимава.

Овен

Овните са изложени на риск поради ината си. Често чувате единствено себе си, а това не се харесва изключително на близките. Бъдете подготвени за сериозен скандал още в първото десетдневие на февруари.

Ако се научите да приемате и непознатата позиция, да разбирате по кое време би трябвало да замълчите, то бурята ще отмине. Ако обаче продължавате да се инатите, то очаквайте спор в много по-голям мащаб. Може всичките ви другари и сътрудници да се отвърнат от вас.

Скорпион

Астролозите считат, че Скорпионите са си играли прекалено много с властта. Вярват, че могат да „ ужилят “ всеки и никой няма да ги накаже за това. Сега обаче Скорпионите могат да получат доста мощен отпор от всеки, който са обидили.

Този знак на зодиака би трябвало да чака интриги и мръсни нервира. Хората, които желаят възмездие, хитро и грубо ще унищожат репутацията ви. Можете да спасите ситуацията, в случай че откровено се извините.

Водолей

Водолеите ще страдат поради своята заплеснатост. Астролозите предизвестяват този зодиакален знак, че в идните дни го чакат доста кавги и упреци. Роднините ще са изтощени от вас, тъй като постоянно си давате отмора от работата и домакинските отговорности.

Намерете смелостта да признаете грешките си и поискайте амнистия на хората, които сте обидили. Ако абсурдът не може да бъде избегнат, то пробвайте се да не провокирате околните си хора към нови прояви на гняв. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР