През май 2018 г. в кралското семейство избухна скандал заради

...
През май 2018 г. в кралското семейство избухна скандал заради
Коментари Харесай

Защо не искали да дадат сватбената тиара на Меган? - slava.bg

През май 2018 година в кралското семейство избухна скандал поради диамантената тиара, с която Меган Маркъл се омъжи за принц Хари.

Според Омид Скоби булката желала да тества скъпия аксесоар преди церемонията, само че помощникът на Елизабет II не могъл да го даде, базирайки се на протокола.

Херцогът на Съсекс бил разгневен от това отношение към обичаната му. Той се обадил на баба си и се оплакал от един от нейните чиновници.

„ Хари трябваше да се намеси. Той се обади на баба си и сподели: „ Не разбирам какво става, по дяволите. Тази жена просто би трябвало да помогне на бъдещата ми брачна половинка. "

Хари е вярвал, че доста хора от обкръжението му няма да се спрат пред нищо, с цел да затруднят живота на Меган “, показа в изявление за True Royalty TV Скоби, съавтор на книгата „ Намиране на свободата “.

В биографията, отдадена на Хари и Меган, Омид не разказва диалога сред принца и кралицата, само че отбелязва, че след него Маркъл въпреки всичко е получила достъп до тиарата.

Източник на Daily Mail отбелязва, че херцозите не разбрали обстановката. Когато американски стилист отлетял при Меган, с цел да пробват сватбената прическа, тя просто „ изиска достъп до тиарата “.

„ Ние сме в Бъкингамския замък, желаеме тиарата. Може ли да я вземем в този момент, апелирам? " – споделила Меган, съгласно източник на изданието. - Анжела (Кели) дала отговор на въпроса: "Съжалявам, само че не става по този начин. " В двореца има протокол по отношение на всички тези бижута. Те са под седем ключалки. Не можете да изисквате тиара, единствено тъй като вашият стилист е в града ", обяснил служителят на херцогинята, с което провокирал и недоволството на тогавашната звезда от сериала „ Костюмари”.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР