През март тази година, Abarth обяви, че компанията ще се

...
През март тази година, Abarth обяви, че компанията ще се
Коментари Харесай

Abarth с нови подробности за спортния си SUV модел Pulse

През март тази година, Abarth разгласи, че компанията ще се завърне на бразилския пазар, като ще предложи на локалните консуматори едно напълно ново и спортно пазарно предложение. То бе обявено под името Pulse и представляваше стилен SUV модел с заричане за динамично пътно държание.

Сега от Abarth ни разкриват още детайлности за Pulse, включително, че той ще бъде най-бързото плътно SUV на бразилиския пазар.

За постигането на това, от Abarth са оборудвали Pulse с T270 турбоагрегат, който дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 7.6 секунди и оптималната скорост на придвижване от 215 км/ч. Автомобилът се отличава с усъвършенствани окачване и спирачна система, 17-цолови джанти, избор сред три режима на пътно поведение- Normal, Manual и Poison за върхово пътно показване и с обособен бутон за активиране от кормилото. В същото време, Abarth Pulse дава обещание и постоянна стъпка отвън общоприетите пътища с отсотяние от пътя от 217 мм.

В оборудването на Pulse са включени спортна изпускателна система с двойна настройка, 10.1-инчова бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система, автоматизиран спирачен помощник, система за безжично зареждане на мобилен телефон, автоматизирани фарове, система за предизвестие при несъзнателно секване на осевата линия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР