През март Линзди Лоън разкри, че е бременна и със

...
През март Линзди Лоън разкри, че е бременна и със
Коментари Харесай

Щастливата новина на Линзди Лоън

През март Линзди Лоън разкри, че е бременна и със брачна половинка ѝ Бейдър Шамас са в трепетно очакване на първото си дете. Миналият месец пък стана ясно, че двойката ще посрещне момченце.
 Линдзи Лоън разкри пола на бебето си
Линдзи Лоън разкри пола на бебето си

И по какъв начин е съобщила на брачна половинка си за бременността

Е, дълго чаканото им благополучие към този момент се е появило на бял свят, научаваме от People. Не е конкретизирана датата, на която бебето се е родило, само че пък към този момент знаем по какъв начин е кръстено. Момченцето носи името Луай, което е арабско и значи " щит или бранител ".

Изданието написа още, че актрисата е родила в Дубай. " Линдзи Лоън и брачният партньор ѝ, финансистът Бейдър Шамас, посрещнаха хубав, здрав наследник на име Луай. Семейството е безпределно изпълнено с обич ", се споделя в изказването на представителите на двойката.

В свое изявление за Allure предишният месец актрисата показа, че има желание да балансира кариерата и майчинството си и разкри, че няма самообладание да разбере какво е чувството да бъде майка.

36-годишната  разказа също, че когато се е допитала до колежката си Джейми Лий Къртис за майчински препоръки, тя ѝ е споделила, че всичко ще бъде наред, в случай че просто детето ѝ е постоянно в близост.

Пред People майката на Линдзи, Дина Лоън, пък не скрива, че щерка ѝ е желала да стане майка от много време. По думите ѝ всички от огромното ѝ семейство обичат децата, а самата Линдзи е същински грижовна. " Съпругът ѝ е толкоз сладостен и са толкоз щастливи. Наистина са щастливи и са подготвени ", споделя още тогава Дина Лоън.
 Линдзи Лоън, Бейдър Шамас и новината за бременноста на актрисатта
Голямата вест за Линдзи Лоън

Съвсем предстоящо

Линдзи Лоън и Бейдър Шамас се срещат в Дубай, откакто актрисата се мести там през 2018 година През ноември 2021 година двамата са към този момент сгодени, а през юли предходната година се женят скрито.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР