През март, 1979 г. 30-годишният принц Чарлз, бъдещият крал на

...
През март, 1979 г. 30-годишният принц Чарлз, бъдещият крал на
Коментари Харесай

Как един австралийски модел успя да открадне целувка от някогашния принц Чарлз

През март, 1979 година 30-годишният принц Чарлз, бъдещият крал на Англия, е на обиколка в Пърт, Западна Австралия като формален представител на своята майка, кралица Елизабет II.
 Крал Чарлз и решението да продаде едно от именията си Llwynywermod
Крал Чарлз не не помни обещанията си

Стъпка по стъпка към смяната

И въпреки да извършва прецизно своите служебни задължения, Чарлз въпреки всичко не пропуща обичания си утринен обред - плуването, и по тази причина се потапя във водите на океана в 6:30 сутринта.

Но до момента в който престолонаследникът излиза от водата, ненадейно е пресрещнат от млада жена, която се втурва към него, поставя ръце на раменете му и се пробва да го целуне.

Това е Джейн Прийст, 26-годишен австралийски модел, която, както наподобява, до момента в който се разхожда по плажа с изрязан бански, разпознава принца и реагира непринудено.

Оказва се обаче, че моментът, който е уловен от камера, в действителност не е толкоз импровизиран. В документален филм от 2013 година кралският фотограф Кент Гавин призна, че е помолил Прийст да изтича и целуне Чарлз, с цел да сътвори опция за пикантна фотография.

Една година по-рано, в изявление за лондонския вестник Evening Standard, самата Прийст изясни по какъв начин срещата не е протекла тъкмо по проект. " Когато ме видя, той безусловно се гмурна във водата и аз взех решение да го вървя след. Но когато влязох, той пък излезе. В последна сметка се оказах със унищожена прическа и грим и се усещах доста сконфузно. "

" Все отново отидох и сложих ръце на гърдите му, с цел да го целуна, само че Чарлз сподели: " Не, не мога да те докосна, не мога да те докосна ", споделя още Джейн.

Въпреки това, фотографията провокира голям интерес, появявайки се на първите страници на изданията по целия свят. Случаят остава и един от редките, в които английски принц е сниман по бански.
 Какво ще се случи с кралица Камила, в случай че крал Чарлз почине
Какво ще се случи с Камила, в случай че Чарлз почине

Всичко е предначертано

Изображението носи и популярност на Прийст, която развива сполучлива кариера на модел и телевизионна звезда. " Докоснах се до самия принц Чарлз, един от най-могъщите мъже в света. И той беше безусловно обаятелен ", добавя още Джейн, представена от CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР