През лятото се появи информация, че 23-годишната американска манекенка Бела

...
През лятото се появи информация, че 23-годишната американска манекенка Бела
Коментари Харесай

Най-красивата жена в света се пусна без сутиен и нагорещи мрежата СНИМКИ

През лятото се появи информация, че 23-годишната американска манекенка Бела Хадид се е разделила с рапъра The Weeknd. Но, наподобява, девойката не си губи времето на вятъра.

Моделката разгласява серия откровени фотоси, които в случай че бъдат забелязани от някогашния й другар, той сигурно може би ще съжалява за раздялата. Хадид се е отправила да почива с другари покрай морето, където се разхожда по плажа в транспарантно горнище. В същото време, хубавицата е решила да не си поставя сутиен, показвайки бюста си обществено.



Пренебрегвайки разпоредбите на Instagram, Бела разгласява фотографията си и даже не си направи труда да цензурира. Впрочем, почитателите на моделката, които са над 27 милиона, по никакъв начин не се смутиха от такава искреност. Но въпреки всичко породиха някои въпроси за облеклото. Някои го откриха за несъвременно и много необичайно. Въпреки това, Хадид получи голям брой похвали.



Ето някои от мненията от потребителите в мрежата за горещите фотографии: "Ти си просто богиня ", "Именно такава беше модата от началото на 2000-те в визиите ми ", "Облеклото е малко необичайно, само че си изумителна ".

Бела Хадид е американска моделка от палестински генезис. Момичето е родено в фамилията на известния проектант и предприемач Мохамед Хадид и моделката Йоланда Хадид.



Като тийнейджърка тя се занимава с конен спорт и даже възнамерява да се изявява на Олимпийските игри. Но по-късно американката стартира да се изявява на стилния подиум.

А неотдавна Бела беше наречена най-красивата жена в света. Пластичният хирург Джулиан Де Силва организира проучване, съгласно което нейното лице е допустимо най-близко до идеалните пропорции.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР