През лятото на 2021 г. няколко планети смениха посоката си

...
През лятото на 2021 г. няколко планети смениха посоката си
Коментари Харесай

Ретроградният Уран носи късмет на тези 3 зодии

През лятото на 2021 година няколко планети смениха посоката си по едно и също време. Уран ще остава най-безобидният измежду всички тях.

Всеки, който в миналото е чувал определението „ назадничав “ във връзка с планетите, е сигурен: в случай че небесното тяло се движи в противоположна посока, това е неприятен шанс. Ретроградният Уран, за разлика от Меркурий, изцяло опровергава това мнение. От 20 август до 31 декември тази планета върти обратно, което значи, че за доста хора е стартирало времето за нов късмет и благоприятни условия в живота. Този интервал ще бъде изключително сполучлив за представители на три знака от зодиакалния кръг.

Рак

За представители на този знак от 20 август до 20 септември е времето, когато пред тях се появяват нови благоприятни условия да сбъдват заветните си фантазии. Ретроградният Уран ще даде на Раците цялостна независимост на деяние. Основното предписание е да не се опасяват да изоставен зоната си на комфорт. Особено значимо е да го съблюдават за тези, които желаят да открият бизнес в областта на персоналните връзки, споделят астролозите.

Скорпион

Основните любимци на назадничав Уран ще бъдат Скорпионите. От 20 август животът на представителите на този знак ще стартира да се изпълва с разнообразни приятни дреболии. Например, те могат да получат ненадейно нарастване на заплатите по време на работа или може да им бъде препоръчана нова позиция. Скорпионите би трябвало да се съгласят с всички завършения, които ориста ще показа през този интервал. Трябва да знаят, че тези „ бонуси “ няма да им се оферират постоянно, по тази причина да се постараят да не ги изпускат.

Близнаци

През интервала на назадничав Уран представителите на този знак ще би трябвало да създадат решителна стъпка, която ще им помогне да доближат ново равнище на живот. Най-вече Близнаците ще имат шанс в региона на специалността и  кариерата. Също по този начин хората, родени под този знак, ще могат доста да подобрят финансовото си положение. Струва си да разгледаме по-отблизо прилежащите  представители на стихията на Огъня - Лъв, Стрелец, Овен. Те могат да станат настойници на Близнаци и да оказват помощ при осъществяването на всички проекти. Нужно е единствено малко колегиалност и дипломатичност, с цел да не прекрачите прага на положителния звук.

Възползвайте се оптимално от даровете и опциите, които се приготвил ретроградния Уран за вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР